We begeleiden mensen naar een succesvolle en lucratieve aan- of verkoop

Zwijndrecht

Glenn Cornelis

Kantoorverantwoordelijke Zwijndrecht | BIV: 510 381 | Erkend schatter

Glenn is een doorgewinterde klusser en verbouwer. Hij erfde de handige genen van zijn vader, en realiseerde eigenhandig enkele geslaagde verbouwingsprojecten. Voor hij een opleiding tot vastgoedmakelaar volgde, werkt hij als technische adviseur en kleurenconsulent – relevante ervaring die hem goed van pas komt in zijn huidige job. Glenn begeleidt ook ondernemers bij BNI. Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn vrouw en zoontje. Hij is verzot op musicals en obstakel parcours lopen.

Demi Maes

BIV-stagiaire | 516 130

Met een bachelordiploma Immobiliën en Verzekeringen op zak is Demi klaar om haar droom in de vastgoedwereld te realiseren. Haar liefde voor het makelaarsvak werd aangewakkerd dankzij een stage en vakantiewerk bij M3 makelaars.

Proactief en als een echte speurneus zoekt en vindt Demi met veel enthousiasme de juiste match voor haar klanten.

Haar vrije tijd vult zij graag in met de wereld ontdekken en leuke activiteiten doen met vrienden en familie. Ook kun je haar wekelijks in een danszaal terugvinden als lesgeefster waar ze met veel plezier de kids choreografieën aanleert.

Maxim De Cock

Vastgoedconsulent

Maxim heeft tijdens zijn opleiding Rechtspraktijk stage gelopen bij enkele notarissen. Daar heeft hij de smaak voor vastgoed te pakken gekregen en een stevige juridische bagage verworven. Om deze kennis te vervolmaken, combineert hij zijn werk bij M3 makelaars met een opleiding voor vastgoedmakelaar.

Ook met zijn enthousiasme zit het snor, want hij helpt zijn klanten met veel motivatie aan hun droomwoning!

In zijn vrije tijd spreekt hij graag af met vrienden.

Bornem

M3-Jacinthe-Sterkens-015-6-small

Jacinthe Sterkens

Kantoorverantwoordelijke Bornem | BIV: 510 292 | Erkend schatter

Jacinthe runt gezwind het kantoor in Bornem – met een hart voor vastgoed én voor haar klanten. Ze heeft een persoonlijke en laagdrempelige aanpak, en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Na haar 3-jarige vastgoedopleiding besloot ze zelfstandige te worden. Als erkend vastgoedmakelaar maakt ze van haar ultieme passie een beroep en staat ze haar mannetje in de harde vastgoedwereld. Jacinthe is lid van het straffe netwerk BNI Klein-Brabant. In haar vrije tijd is ze een warme mama en echtgenote, die graag uit eten gaat. De keuken is de minst favoriete kamer van deze pittige vastgoeddame.

sevgi

Sevgi Celiker

Vastgoedconsulente / Inhouse styliste

Sevgi stak een bachelor in bedrijfsmanagement en marketing op zak. Tijdens haar stage in een vastgoedkantoor, kriebelde het om in die richting verder te gaan. Haar ambitie? Voortdurend bijleren en een eigen M3-kantoor opstarten in de regio Londerzeel.

Piepjong, ambitieus, verzot op sociaal contact én paarden – dat is Sevgi in een notendop. Ze brengt haast al haar vrije tijd door met haar favoriete viervoeters. Deze ‘amazone’ rijdt een foutloos parcours in de vastgoedsector.

kim

Kim Van Noten

Vastgoedconsulente / Inhouse styliste

Na een decennium ervaring in hr en recruitment is Kim sinds maart 2020 bij M3 makelaars aan de slag. Vroeger ‘koppelde’ ze kandidaten aan bedrijven. Vandaag zoekt ze de perfecte match tussen woning en (ver)koper. Haar hr-ervaring komt daarbij goed van pas. Mensenkennis, inlevingsvermogen, onderhandelingsskills? Drie keer check!

Haar eigen woning? Die deelt ze met haar man en (b)engels Louis en Marie.

Om lichaam en geest gezond te houden, doet Kim aan yoga. Voorts is ze altijd te vinden voor een etentje op restaurant of gezellig samenzijn met vrienden en familie.

Antwerpen

Final_1

Charlotte Man

Kantoorverantwoordelijke Antwerpen

Charlotte zorgt ervoor dat alles in het kantoor van Antwerpen op wieltjes loopt. Service is voor Charlotte geen hol begrip: ze haalt altijd het onderste uit de kan, tot groot genoegen van haar klanten.  In haar vrije tijd trekt ze de wijde wereld in om cultuur op te snuiven.

beni-new

Beni Van den bossche

BIV-stagiair | BIV: 515 844

Beni is een leergierige jongeman met een passie voor vastgoed.

Hij heeft al enkele jaren saleservaring op de teller en stelde steeds zijn klant centraal. Dankzij zijn voltooide vastgoedopleiding kan hij je met de nodige kennis van zaken bijstaan. Reken daar nog eens zijn gedrevenheid bovenop en je weet dat hij de juiste man op de juiste plaats is!

Zijn vrije tijd spendeert hij het liefst met zijn gezin, al sportend of door een stapje in de wereld te zetten.

eline2

Eline Goeyens

BIV-stagiaire | 516 116

Eline is een gemotiveerde en enthousiaste collega met een hart voor vastgoed. Met een Bachelor in Vastgoed op zak heeft ze de nodige kennis om haar dossiers met succes af te ronden.

Haar vrije tijd spendeert ze het liefst met familie en vrienden. Als dit dan nog eens bij een drankje of een etentje kan, dan is ze helemaal in haar nopjes!

Final_2

Hendrik Chan

Vastgoedmakelaar | BIV: 509 563 | Erkend schatter | Auteur ‘Succesvol Investeren In Vastgoed

Hendrik stelt zijn klanten graag centraal. Dankzij zijn geduld en ervaring biedt hij hen een goede service.

Wanneer hij niet aan het werk is, spendeert hij tijd met zijn gezin en schoolt hij zich bij.

Brasschaat

Melina_3 (1)

Melina Puyenbroeck

Kantoorverantwoordelijke Brasschaat | BIV:  510 334 | Erkend schatter

Oprecht, doelgericht, zelfzeker en ondernemend: Melina is een echte no-nonsense makelaar met een passie voor juridische zaken. Ze is gedreven en energiek in alles wat ze doet, en het liefst van al zet ze dingen in beweging.  Vrolijk wordt ze van haar drukke sociale leven, momenten met haar gezin koestert ze. Haar doel in het leven? Mensen blij en gelukkig maken.

jorrik-contact

Jorrik Severins

Vastgoedconsulent

Jorrik is na een carrièreswitch en de start van de opleiding vastgoedmakelaar terechtgekomen in de wereld van het vastgoed. Daar waar hij met volle overtuiging en in al zijn gedrevenheid zich 200% kan geven en waar voor hem elke dag een mogelijkheid is om iets bij te leren.

Met een glimlach staat hij voor je klaar terwijl hij geniet van al wat het leven te bieden heeft. Volgens hem bestaan dromen om ze te kunnen realiseren!

 

Missie, visie en strategie

M3 makelaars is het geesteskind van enkele ambitieuze vastgoedmakelaars die hun kennis, ervaring en enthousiasme bundelden in een partnerschip met een dikke plus.

Een huis verkopen is een van de belangrijkste transacties in uw leven. Bij ons is die in bekwame handen, terwijl u zich nergens om hoeft te bekommeren. Zo begeleiden we u als eigenaar zorgeloos naar een snelle, succesvolle en lucratieve verkoop.

Hoe wij het verschil maken? Met een stevige portie dossierkennis, sterk verkoopinzicht en een maatwerkaanpak die loont. Kers op de taart: een lancering op de markt die in het oog springt en u een flinke voorsprong geeft op anderen.

Contacteer ons

Enkele succesverhalen

“Een begrip in de streek” – Piet en Karin

Ons huis werd vlot en correct overgedragen aan zijn nieuwe eigenaars. Met haar pretentieloze flair weet Jacinthe een hartelijk en professioneel contact te leggen met zowel koper als verkoper.
M3 is duidelijk niet toevallig een begrip in de streek en verdient onze meest enthousiaste aanbeveling!

Piet en Karin

“Correct en stipt, een aanrader!” – Richard D.K.

Ik heb twee woningen via M3 makelaars verkocht. Ik raad het iedereen aan om met hen samen te werken gezien de correctheid en stiptheid waarmee M3 makelaars de zaken aanpakt.

Richard D.K.

“Altijd een correcte samenwerking” – Fam. Mettepenningen

Wij werken heel graag samen met M3 makelaars. De service is altijd correct.

Fam. Mettepenningen

“Met kennis en inzicht” – Thomas R.

Jacinthe is een vlotte verkoopster, die een goed zicht heeft op wat de noden van haar klanten zijn. Ze beschikt over de nodige dossierkennis en deed haar uiterste best om mij en de verkoper met raad en daad bij te staan. Hierdoor werden er onnodige frustraties, kosten en zorgen vermeden. Bovendien schepte ze een goede sfeer tussen de verkoper en mij, waardoor het vertrouwen extra versterkt werd.
Ondertussen woon ik dankzij M3 makelaars al een half jaar in mijn huis, waar ik me zeer goed voel!

Thomas R.

“Snelle verkoop en goede service!” – Hubert D.C.

Na een tijdje zelf mijn huis te proberen verkopen, heeft iemand me M3 makelaars aangeraden. Charlotte nam de verkoop op een professionele manier op zich en verkocht mijn snel. Ik ben zeer tevreden over de service van M3 makelaars!

Hubert D.C.

Contacteer ons vandaag nog

    Maak gebruik van onze jarenlange expertise en kom te weten hoe je een meerwaarde creëert bij de verkoop van je woning!