We begeleiden mensen naar een succesvolle en lucratieve aan- of verkoop

Zwijndrecht

2Y5A0968

Glenn Cornelis

Zaakvoerder kantoor Zwijndrecht | BIV: 510 381 | Erkend schatter

Glenn is een doorgewinterde klusser en verbouwer. Hij erfde de handige genen van zijn vader, en realiseerde eigenhandig enkele geslaagde verbouwingsprojecten. Voor hij een opleiding tot vastgoedmakelaar volgde, werkt hij als technische adviseur en kleurenconsulent – relevante ervaring die hem goed van pas komt in zijn huidige job. Glenn begeleidt ook ondernemers bij BNI. Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn vrouw en zoontje. Hij is verzot op musicals en obstakel parcours lopen.

2Y5A0988

Demi Maes

BIV-stagiaire | BIV: 516 130

Met een bachelordiploma Immobiliën en Verzekeringen op zak is Demi klaar om haar droom in de vastgoedwereld te realiseren. Haar liefde voor het makelaarsvak werd aangewakkerd dankzij een stage en vakantiewerk bij M3 makelaars.

Proactief en als een echte speurneus zoekt en vindt Demi met veel enthousiasme de juiste match voor haar klanten.

Haar vrije tijd vult zij graag in met de wereld ontdekken en leuke activiteiten doen met vrienden en familie. Ook kun je haar wekelijks in een danszaal terugvinden als lesgeefster waar ze met veel plezier de kids choreografieën aanleert.

Bornem

2Y5A1125

Jacinthe Sterkens

Zaakvoerder kantoor Bornem | BIV: 510 292 | Erkend schatter

Jacinthe runt gezwind het kantoor in Bornem – met een hart voor vastgoed én voor haar klanten. Ze heeft een persoonlijke en laagdrempelige aanpak, en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Na haar 3-jarige vastgoedopleiding besloot ze zelfstandige te worden. Als erkend vastgoedmakelaar maakt ze van haar ultieme passie een beroep en staat ze haar mannetje in de harde vastgoedwereld. Jacinthe is lid van het straffe netwerk BNI Klein-Brabant. In haar vrije tijd is ze een warme mama en echtgenote, die graag uit eten gaat. De keuken is de minst favoriete kamer van deze pittige vastgoeddame.

IMG_8461 2

Kim Van Noten

Vastgoedconsulente | In-house styliste

Na een decennium ervaring in hr en recruitment is Kim sinds maart 2020 bij het netwerk van M3 makelaars aan de slag. Vroeger ‘koppelde’ ze kandidaten aan bedrijven. Vandaag zoekt ze de perfecte match tussen woning en (ver)koper. Haar hr-ervaring komt daarbij goed van pas. Mensenkennis, inlevingsvermogen, onderhandelingsskills? Drie keer check!

Haar eigen woning? Die deelt ze met haar man en (b)engels Louis en Marie.

Om lichaam en geest gezond te houden, doet Kim aan yoga. Voorts is ze altijd te vinden voor een etentje op restaurant of gezellig samenzijn met vrienden en familie.

3defd8de-a336-40e2-8776-0e260e7096ab

Imke Drossaert Magnus

BIV-stagiaire | BIV: 517 028

Met al enkele jaren ervaring in de vastgoedsector en sedert 2022 haar diploma Vastgoed op zak kunnen we zeggen dat de vastgoedwereld niet onbekend is voor Imke.

Imke vindt het ontzettend belangrijk dat de klant centraal staat. Zij zal er dan ook alles aan doen om haar klant van A tot Z te ondersteunen en vertegenwoordigen. Haar professionalisme en enthousiasme zijn eveneens enkele van haar vele kwaliteiten.

Haar eigen woning heeft ze tot in de puntjes ingericht, dus ze steekt graag de handen uit te mouwen om ook jouw woning op een leuke manier op de markt te brengen.

Antwerpen

2Y5A1194

Charlotte Man

Verantwoordelijke kantoor Antwerpen

Charlotte zorgt ervoor dat alles in het kantoor van Antwerpen op wieltjes loopt. Service is voor Charlotte geen hol begrip: ze haalt altijd het onderste uit de kan, tot groot genoegen van haar klanten.  In haar vrije tijd trekt ze de wijde wereld in om cultuur op te snuiven.

2Y5A1232

Hendrik Chan

Vastgoedmakelaar | BIV: 509 563 | Erkend schatter | Auteur ‘Succesvol Investeren In Vastgoed

Hendrik gaat elke uitdaging die zijn pad kruist onvermoeibaar aan. Met zijn inzet en ervaring heeft hij dan ook al talloze klanten geholpen. En omdat hij vindt dat een mens nooit uitgeleerd is, schoolt hij zich regelmatig bij.

Naast zijn professionele toewijding koestert hij een warm gezin. In de wereld van Jiu-Jitsu vindt hij niet alleen een fysieke uitlaatklep, maar ook een bron van discipline en mentale kracht.

 

Brasschaat

2Y5A0942

Melina Puyenbroeck

Zaakvoerder kantoor Brasschaat | BIV:  510 334 | Erkend schatter

Oprecht, doelgericht, zelfzeker en ondernemend: Melina is een echte no-nonsense makelaar met een passie voor juridische zaken. Ze is gedreven en energiek in alles wat ze doet, en het liefst van al zet ze dingen in beweging.  Vrolijk wordt ze van haar drukke sociale leven, momenten met haar gezin koestert ze. Haar doel in het leven? Mensen blij en gelukkig maken.

Missie, visie en strategie

M3 makelaars is het geesteskind van enkele ambitieuze vastgoedmakelaars die hun kennis, ervaring en enthousiasme bundelden in een partnerschip met een dikke plus.

Een huis verkopen is een van de belangrijkste transacties in uw leven. Bij ons is die in bekwame handen, terwijl u zich nergens om hoeft te bekommeren. Zo begeleiden we u als eigenaar zorgeloos naar een snelle, succesvolle en lucratieve verkoop.

Hoe wij het verschil maken? Met een stevige portie dossierkennis, sterk verkoopinzicht en een maatwerkaanpak die loont. Kers op de taart: een lancering op de markt die in het oog springt en u een flinke voorsprong geeft op anderen.

Contacteer ons

Enkele succesverhalen

“Een begrip in de streek” – Piet en Karin

Ons huis werd vlot en correct overgedragen aan zijn nieuwe eigenaars. Met haar pretentieloze flair weet Jacinthe een hartelijk en professioneel contact te leggen met zowel koper als verkoper.
M3 is duidelijk niet toevallig een begrip in de streek en verdient onze meest enthousiaste aanbeveling!

Piet en Karin

“Correct en stipt, een aanrader!” – Richard D.K.

Ik heb twee woningen via M3 makelaars verkocht. Ik raad het iedereen aan om met hen samen te werken gezien de correctheid en stiptheid waarmee M3 makelaars de zaken aanpakt.

Richard D.K.

“Altijd een correcte samenwerking” – Fam. Mettepenningen

Wij werken heel graag samen met M3 makelaars. De service is altijd correct.

Fam. Mettepenningen

“Met kennis en inzicht” – Thomas R.

Jacinthe is een vlotte verkoopster, die een goed zicht heeft op wat de noden van haar klanten zijn. Ze beschikt over de nodige dossierkennis en deed haar uiterste best om mij en de verkoper met raad en daad bij te staan. Hierdoor werden er onnodige frustraties, kosten en zorgen vermeden. Bovendien schepte ze een goede sfeer tussen de verkoper en mij, waardoor het vertrouwen extra versterkt werd.
Ondertussen woon ik dankzij M3 makelaars al een half jaar in mijn huis, waar ik me zeer goed voel!

Thomas R.

“Snelle verkoop en goede service!” – Hubert D.C.

Na een tijdje zelf mijn huis te proberen verkopen, heeft iemand me M3 makelaars aangeraden. Charlotte nam de verkoop op een professionele manier op zich en verkocht mijn snel. Ik ben zeer tevreden over de service van M3 makelaars!

Hubert D.C.

Contacteer ons vandaag nog

    Maak gebruik van onze jarenlange expertise en kom te weten hoe je een meerwaarde creëert bij de verkoop van je woning!