We begeleiden mensen naar een succesvolle en lucratieve aan- of verkoop

Zwijndrecht

Glenn Cornelis

Kantoorverantwoordelijke Zwijndrecht | BIV: 510 381

Glenn is een doorgewinterde klusser en verbouwer. Hij erfde de handige genen van zijn vader, en realiseerde eigenhandig enkele geslaagde verbouwingsprojecten. Voor hij een opleiding tot vastgoedmakelaar volgde, werkt hij als technische adviseur en kleurenconsulent – relevante ervaring die hem goed van pas komt in zijn huidige job. Glenn begeleidt ook ondernemers bij BNI. Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn vrouw en zoontje. Hij is verzot op musicals en obstakel parcours lopen.

Bornem

Jacinthe Sterkens

Kantoorverantwoordelijke Bornem | BIV: 510 292

Jacinthe runt gezwind het kantoor in Bornem – met een hart voor vastgoed én voor haar klanten. Ze heeft een persoonlijke en laagdrempelige aanpak, en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Na haar 3-jarige vastgoedopleiding besloot ze zelfstandige te worden. Als erkend vastgoedmakelaar maakt ze van haar ultieme passie een beroep en staat ze haar mannetje in de harde vastgoedwereld. Jacinthe is lid van het straffe netwerk BNI Klein-Brabant. In haar vrije tijd is ze een warme mama en echtgenote, die graag uit eten gaat. De keuken is de minst favoriete kamer van deze pittige vastgoeddame.

Antwerpen

Charlotte Man

Kantoorverantwoordelijke Antwerpen | BIV: 511 918

Charlotte is een begeesterde stagiaire-vastgoedmakelaar die zich vast bijt in elk dossier, tot groot genoegen van haar klanten. Service is voor Charlotte geen hol begrip: ze gaat tot het uiterste en haalt altijd het onderste uit de kan. In haar vrije tijd trekt ze de wijde wereld in om cultuur op te snuiven.

Hendrik Chan

Kantoorverantwoordelijke Antwerpen | BIV: 509 563

Hendrik kreeg de ondernemersmicrobe met de paplepel ingegeven. Na zijn universiteitsstudies nam hij een zaak over en deed hij veel saleservaring op. Als erkend vastgoedmakelaar runt hij zijn eigen kantoor in Antwerpen. Zijn klanten staan centraal in alles wat hij onderneemt. Als hij niet aan het werk is – zelden dus – krikt hij zijn kennis op en schoolt hij zich bij.

Missie, visie en strategie

M3 makelaars is het geesteskind van enkele ambitieuze vastgoedmakelaars die hun kennis, ervaring en enthousiasme bundelden in een partnerschip met een dikke plus.

Een huis verkopen is een van de belangrijkste transacties in uw leven. Bij ons is die in bekwame handen, terwijl u zich nergens om hoeft te bekommeren. Zo begeleiden we u als eigenaar zorgeloos naar een snelle, succesvolle en lucratieve verkoop.

Hoe wij het verschil maken? Met een stevige portie dossierkennis, sterk verkoopinzicht en een maatwerkaanpak die loont. Kers op de taart: een lancering op de markt die in het oog springt en u een flinke voorsprong geeft op anderen.

Contacteer ons

Enkele succesverhalen

Open en transparant – P. Massa

Al vanaf het eerste gesprek viel mij de gedrevenheid en professionaliteit op van M3 makelaars. Nancy was open, direct en correct. Alles transparant, geen addertjes onder het gras. De verkoopopdracht kwam overeen met de mondelinge afspraken. Ze gaf duidelijke informatie en argumentatie over de prijs.  Alles wat nog moest gebeuren voor de verkoop, werd snel en goed door haar geregeld.

Binnen een week was mijn woning al verkocht. Dat geeft vertrouwen en maakt dat ik haar overtuigd kan aanbevelen.

P. Massa

“Vlot en klantvriendelijk” – Martine

Nu de verkoop werkelijk is afgerond, daalt er toch wel een zekere rust over me neer – hoofdstuk afgesloten. Jacinthe leverde puik werk, respecteerde alle afspraken en deed wat ze beloofde. En dit allemaal op een vlotte, competente en klantvriendelijke manier. We kunnen M3 makelaars aanbevelen aan iedereen die vastgoed wil kopen of verkopen!

Martine

“Met kennis en inzicht” – Thomas R.

Jacinthe is een vlotte verkoopster, die een goed zicht heeft op wat de noden van haar klanten zijn. Ze beschikt over de nodige dossierkennis en deed haar uiterste best om mij en de verkoper met raad en daad bij te staan. Hierdoor werden er onnodige frustraties, kosten en zorgen vermeden. Bovendien schepte ze een goede sfeer tussen de verkoper en mij, waardoor het vertrouwen extra versterkt werd.
Ondertussen woon ik dankzij M3 makelaars al een half jaar in mijn huis, waar ik me zeer goed voel!

Thomas R.

“Snelle verkoop en goede service!” – Hubert D.C.

Na een tijdje zelf mijn huis te proberen verkopen, heeft iemand me M3 makelaars aangeraden. Charlotte nam de verkoop op een professionele manier op zich en verkocht mijn snel. Ik ben zeer tevreden over de service van M3 makelaars!

Hubert D.C.

“Zorgeloos verkocht en verhuurd” – Gilbert en Jeannine

Dankzij M3 makelaars is ons vertrouwen in makelaars weer volledig terug hersteld. We werden steeds goed geïnformeerd door Nancy en Geoffrey en hebben zorgeloos verkocht en verhuurd.
Een aanrader!

Gilbert en Jeannine

Contacteer ons vandaag nog

Maak gebruik van onze jarenlange expertise en kom te weten hoe je een meerwaarde creëert bij de verkoop van je woning!