We begeleiden mensen naar een succesvolle en lucratieve aan- of verkoop

Zwijndrecht

Glenn Cornelis M3 makelaars

Glenn Cornelis

Zaakvoerder kantoor Zwijndrecht | BIV: 510 381 | Erkend schatter

Glenn is een doorgewinterde klusser en verbouwer. Hij erfde de handige genen van zijn vader, en realiseerde eigenhandig enkele geslaagde verbouwingsprojecten. Voor hij een opleiding tot vastgoedmakelaar volgde, werkt hij als technische adviseur en kleurenconsulent – relevante ervaring die hem goed van pas komt in zijn huidige job. Recent starte hij ook als aankoopadviseur om kandidaat kopers bij te staan in het verwerven van een woning.  Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn vrouw en zoontje. Hij is verzot op musicals en obstakel parcours lopen.

2Y5A0988

Demi Maes

Vastgoedmakelaar | BIV: 516 130

Met een bachelordiploma Immobiliën en Verzekeringen op zak is Demi klaar om haar droom in de vastgoedwereld te realiseren. Haar liefde voor het makelaarsvak werd aangewakkerd dankzij een stage en vakantiewerk bij M3 makelaars.

Proactief en als een echte speurneus zoekt en vindt Demi met veel enthousiasme de juiste match voor haar klanten.

Haar vrije tijd vult zij graag in met de wereld ontdekken en leuke activiteiten doen met vrienden en familie. Ook kun je haar wekelijks in een danszaal terugvinden als lesgeefster waar ze met veel plezier de kids choreografieën aanleert.

Marta Rancane M3 makelaars

Marta Rancane

BIV – Stagiaire | BIV: 518 260

Naast haar BIV-stage werkt Marta ook als interieurontwerper. Ze combineert haar creativiteit met een sterke passie voor vastgoed en streeft ernaar om mensen te helpen hun perfecte woning te vinden. Met oog voor detail en een toegewijde aanpak, richt ze zich op het optimaliseren van huizen voor verkoop en biedt ze deskundig advies tijdens het aankoopproces.

Marta geniet van het ontdekken van nieuwe plekjes, zowel lokaal als internationaal, en hecht waarde aan sociaal contact. Haar werk is een samensmelting van haar liefde voor interieurontwerp en vastgoed, waarbij ze de grootste voldoening haalt uit het vervullen van de dromen van haar klanten.

Bornem

2Y5A1125

Jacinthe Sterkens

Zaakvoerder kantoor Bornem | BIV: 510 292 | Erkend schatter

Jacinthe runt gezwind het kantoor in Bornem – met een hart voor vastgoed én voor haar klanten. Ze heeft een persoonlijke en laagdrempelige aanpak, en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Na haar 3-jarige vastgoedopleiding besloot ze zelfstandige te worden. Als erkend vastgoedmakelaar maakt ze van haar ultieme passie een beroep en staat ze haar mannetje in de harde vastgoedwereld. Jacinthe is lid van het straffe netwerk BNI Klein-Brabant. In haar vrije tijd is ze een warme mama en echtgenote, die graag uit eten gaat. De keuken is de minst favoriete kamer van deze pittige vastgoeddame.

IMG_8461 2

Kim Van Noten

Vastgoedconsulente | In-house styliste

Na een decennium ervaring in hr en recruitment is Kim sinds maart 2020 bij het netwerk van M3 makelaars aan de slag. Vroeger ‘koppelde’ ze kandidaten aan bedrijven. Vandaag zoekt ze de perfecte match tussen woning en (ver)koper. Haar hr-ervaring komt daarbij goed van pas. Mensenkennis, inlevingsvermogen, onderhandelingsskills? Drie keer check!

Haar eigen woning? Die deelt ze met haar man en (b)engels Louis en Marie.

Om lichaam en geest gezond te houden, doet Kim aan yoga. Voorts is ze altijd te vinden voor een etentje op restaurant of gezellig samenzijn met vrienden en familie.

3defd8de-a336-40e2-8776-0e260e7096ab

Imke Drossaert Magnus

BIV-stagiaire | BIV: 517 028

Met al enkele jaren ervaring in de vastgoedsector en sedert 2022 haar diploma Vastgoed op zak kunnen we zeggen dat de vastgoedwereld niet onbekend is voor Imke.

Imke vindt het ontzettend belangrijk dat de klant centraal staat. Zij zal er dan ook alles aan doen om haar klant van A tot Z te ondersteunen en vertegenwoordigen. Haar professionalisme en enthousiasme zijn eveneens enkele van haar vele kwaliteiten.

Haar eigen woning heeft ze tot in de puntjes ingericht, dus ze steekt graag de handen uit te mouwen om ook jouw woning op een leuke manier op de markt te brengen.

Antwerpen

2Y5A1194

Charlotte Man

Verantwoordelijke kantoor Antwerpen

Charlotte zorgt ervoor dat alles in het kantoor van Antwerpen op wieltjes loopt. Service is voor Charlotte geen hol begrip: ze haalt altijd het onderste uit de kan, tot groot genoegen van haar klanten.  In haar vrije tijd trekt ze de wijde wereld in om cultuur op te snuiven.

2Y5A1232

Hendrik Chan

Vastgoedmakelaar | BIV: 509 563 | Erkend schatter | Auteur ‘Succesvol Investeren In Vastgoed

Hendrik gaat elke uitdaging die zijn pad kruist onvermoeibaar aan. Met zijn inzet en ervaring heeft hij dan ook al talloze klanten geholpen. En omdat hij vindt dat een mens nooit uitgeleerd is, schoolt hij zich regelmatig bij.

Naast zijn professionele toewijding koestert hij een warm gezin. In de wereld van Jiu-Jitsu vindt hij niet alleen een fysieke uitlaatklep, maar ook een bron van discipline en mentale kracht.

 

Brasschaat

2Y5A0942

Melina Puyenbroeck

Zaakvoerder kantoor Brasschaat | BIV:  510 334 | Erkend schatter

Oprecht, doelgericht, zelfzeker en ondernemend: Melina is een echte no-nonsense makelaar met een passie voor juridische zaken. Ze is gedreven en energiek in alles wat ze doet, en het liefst van al zet ze dingen in beweging.  Vrolijk wordt ze van haar drukke sociale leven, momenten met haar gezin koestert ze. Haar doel in het leven? Mensen blij en gelukkig maken.

Missie, visie en strategie

M3 makelaars is het geesteskind van enkele ambitieuze vastgoedmakelaars die hun kennis, ervaring en enthousiasme bundelden in een partnerschip met een dikke plus.

Een huis verkopen is een van de belangrijkste transacties in uw leven. Bij ons is die in bekwame handen, terwijl u zich nergens om hoeft te bekommeren. Zo begeleiden we u als eigenaar zorgeloos naar een snelle, succesvolle en lucratieve verkoop.

Hoe wij het verschil maken? Met een stevige portie dossierkennis, sterk verkoopinzicht en een maatwerkaanpak die loont. Kers op de taart: een lancering op de markt die in het oog springt en u een flinke voorsprong geeft op anderen.

Contacteer ons

Enkele succesverhalen

“Een begrip in de streek” – Piet en Karin

Ons huis werd vlot en correct overgedragen aan zijn nieuwe eigenaars. Met haar pretentieloze flair weet Jacinthe een hartelijk en professioneel contact te leggen met zowel koper als verkoper.
M3 is duidelijk niet toevallig een begrip in de streek en verdient onze meest enthousiaste aanbeveling!

Piet en Karin

“Zeer tevreden” – Jan, Silke & Sam

Wij zijn heel tevreden over de vlotte samenwerking met M3 makelaars. M3 makelaars waren onmiddellijk bereid om ons te helpen met onze zoektocht naar een huis. We hebben niet alleen een huis gevonden maar een woning die we onze thuis kunnen noemen.

Silke & Sam (kopers)

 

De samenwerking met M3 verliep heel vlot. Vooral de snelle acties, vlotte en correcte afspraken waren een heel groot pluspunt.  Alles is glashelder en goed verlopen. Ik zou onmiddellijk terug in zee gaan met hen!

Jan (verkoper)

Open en transparant – P. Massa

Al vanaf het eerste gesprek viel mij de gedrevenheid en professionaliteit op van M3 makelaars. Nancy was open, direct en correct. Alles transparant, geen addertjes onder het gras. De verkoopopdracht kwam overeen met de mondelinge afspraken. Ze gaf duidelijke informatie en argumentatie over de prijs.  Alles wat nog moest gebeuren voor de verkoop, werd snel en goed door haar geregeld.

Binnen een week was mijn woning al verkocht. Dat geeft vertrouwen en maakt dat ik haar overtuigd kan aanbevelen.

P. Massa

“Mooie fotoshoot” – Guy en Ann

Dankzij de goede zorgen van M3 makelaars was ons huis heel snel verkocht.  Wij onthouden vooral de mooie fotoshoot, de correcte afspraken ivm bezoeken en de gedrevenheid van Jacinthe.

Guy en Ann

“Vertrouwen” – Fonny v.D.

Bij de verkoop van mijn woning wilde ik niet over één nacht ijs gaan. Het ging hier tenslotte niet over een klein bedrag. Omdat ik mijn huis liefst zo snel mogelijk aan de juiste marktwaarde verkocht, sprak ik eerst met vertegenwoordigers van verschillende immobiliënkantoren.
Pas tijdens mijn gesprek met mevrouw Nancy Dobbelaer van M3 Makelaars voelde ik me gerustgesteld. Haar correcte benadering gaf me vertrouwen en deze werd niet beschaamd. Want wat ik aanvankelijk niet durfde te verhopen gebeurde: mijn woning was binnen twee maanden verkocht. Bovendien gaf ze een professionele en volledige uitleg bij alle vragen die er bij dergelijke verkoop komen kijken.
Ik kan M3 Makelaars dan ook ten zeerste aanbevelen!
Fonny v.D.

Contacteer ons vandaag nog

    Maak gebruik van onze jarenlange expertise en kom te weten hoe je een meerwaarde creëert bij de verkoop van je woning!