Uw huis verkopen met M3 makelaars – Zwijndrecht

Uw huis verkopen is ongetwijfeld een van de belangrijkste dingen die u zal doen in uw leven. Wij zijn ons daar heel erg van bewust. Er is namelijk heel veel geld mee gemoeid. Geld dat u ongetwijfeld goed kan gebruiken en waar u lang en hard voor gewerkt heeft.
Het gaat echter niet alleen over geld, het gaat ook over uw thuis waarvan u afscheid neemt en dat u in goede handen wil overdragen. Laat ons u daarbij helpen.

M3 is een vastgoedmakelaar in Zwijndrecht met Glenn als uw enthousiaste makelaar: hij gaat ervoor zorgen dat de schatting van uw huis snel en correct zal verlopen. Hij bepaalt de waarde van uw woning op basis zijn jarenlange ervaring, zijn voeling met de vastgoedmarkt in Zwijndrecht en omgeving en zijn kennis van alle parameters die hun invloed hebben op de waardebepaling van een woning.

Glenn Cornelis

Kantoorverantwoordelijke Zwijndrecht | BIV: 510 381

Hij gaat uw huis schatten op basis van een gratis verkenningsgesprek en levert daarna een volledige analyse af die als basis dient om kandidaat kopers te wijzen op alle waardevolle elementen in en rond de woning.
Indien gewenst gaat hij echter verder dan dat, namelijk: 

  • hij neemt de volledige, administratieve afhandeling voor zijn rekening zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.
  • hij maakt een fotoreportage en zorgt eventueel voor de styling om potentiële kopers sneller over de streep te trekken.
  • hij maakt 2D en 3D grondplannen voor een helder inzicht.
  • hij maakt wervende advertentieteksten, publiceert uw woning op een tiental relevante websites en plaatst een goed zichtbaar uithangbord aan uw huis.
  • hij geeft u toegang tot een beveiligd platform waar u de status van uw verkoop ten allen tijde kan volgen.
  • hij begeleidt geïnteresseerde kopers wanneer zij een bezoek brengen aan uw huis en gebruikt zijn overtuigingskracht om tot een verkoop te komen.
  • hij onderhandelt tot het best mogelijke resultaat wordt bereikt.
  • hij stelt een juridisch waterdichte verkoopovereenkomst op, laat deze goedkeuren door de betrokken notarissen en organiseert de ondertekening.

Het enige wat u nog hoeft te doen is de sleutels overhandigen.

M3 makelaars is dus niet zomaar een immo kantoor in Zwijndrecht. Glenn gaat voluit voor zijn klanten en is bereid om de extra inspanningen te leveren die nodig zijn wanneer u uw woning verkoopt. Dat garanderen we. We hebben dan ook een groot aantal klanten die dit met plezier willen beamen.

Wanneer u dus overweegt om uw huis te verkopen en u bent op zoek naar een partner die de immo markt in Zwijndrecht en omgeving kent en beheerst, neem dan contact met hem op.
Glenn is de held van zijn regio en is dan ook voornamelijk actief in Beveren, Melsele, Kruibeke, Temse, Antwerpen Linkeroever tot in Doel, zoals afgebeeld hiernaast.

Maak hier een afspraak.

Contacteer ons vandaag nog

    Maak gebruik van onze jarenlange expertise en kom te weten hoe je een meerwaarde creëert bij de verkoop van je woning!