Uw huis verkopen met M3 makelaars – Antwerpen

Uw huis verkopen is ongetwijfeld een van de belangrijkste dingen die u zal doen in uw leven. Wij zijn ons daar heel erg van bewust. Er is namelijk heel veel geld mee gemoeid. Geld dat u ongetwijfeld goed kan gebruiken en waar u lang en hard voor gewerkt heeft.

Het gaat echter niet alleen over geld, het gaat ook over uw thuis waarvan u afscheid neemt en dat u in goede handen wil overdragen. Laat ons u daarbij helpen.

M3 is een vastgoedmakelaar in Antwerpen met 3 enthousiaste makelaars: Charlotte, Beni, Eline & Hendrik gaan ervoor zorgen dat de schatting van uw huis snel en correct zal verlopen. Zij bepalen de waarde van uw woning op basis hun jarenlange ervaring, hun voeling met de vastgoedmarkt in Antwerpen en hun kennis van alle parameters die hun invloed hebben op de waardebepaling van een woning.

Charlotte Man

Kantoorverantwoordelijke Antwerpen

Hendrik Chan

Erkend vastgoedmakelaar | BIV: 509 563 | Erkend schatter

Zij gaan uw huis schatten op basis van een gratis verkenningsgesprek en leveren daarna een volledige analyse af die als basis dient om kandidaat kopers te wijzen op alle waardevolle elementen in en rond de woning.

Indien gewenst gaan zij echter verder dan dat, namelijk:

  • zij nemen de volledige, administratieve afhandeling voor hun rekening zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.
  • zij maken een fotoreportage en zorgen eventueel voor de styling om potentiële kopers sneller over de streep te trekken.
  • zij maken 2D en 3D grondplannen voor een helder inzicht.
  • zij maken wervende advertentieteksten, publiceren uw woning op een tiental relevante websites en plaatsen een goed zichtbaar uithangbord aan uw huis.
  • zij geven u toegang tot een beveiligd platform waar u de status van uw verkoop ten allen tijde kan volgen.
  • zij begeleiden geïnteresseerde kopers wanneer zij een bezoek brengen aan uw huis en gebruiken hun overtuigingskracht om tot een verkoop te komen.
  • zij onderhandelen tot het best mogelijke resultaat wordt bereikt.
  • zij stellen een juridisch waterdichte verkoopovereenkomst op, laten deze goedkeuren door de betrokken notarissen en organiseren de ondertekening.

Het enige wat u nog hoeft te doen is de sleutels overhandigen.

M3 makelaars is dus niet zomaar een immo kantoor in Antwerpen. Charlotte, Beni & Hendrik gaan voluit voor hun klanten en zijn bereid om de extra inspanningen te leveren die nodig zijn wanneer u uw woning verkoopt. Dat garanderen we. We hebben dan ook een groot aantal klanten die dit met plezier willen beamen.

Wanneer u dus overweegt om uw huis te verkopen en u bent op zoek naar een partner die de immo markt in Antwerpen kent en beheerst, neem dan contact met ons op.
Hendrik, Eline, Charlotte & Beni regeren hun regio vanuit hun kantoor dicht bij de Antwerpse Zoo en zijn dan ook voornamelijk actief Antwerpen-Noord, Antwerpen-Centrum, Borgerhout, Antwerpen-Berchem, Zurenborg, Antwerpen-Zuid, Deurne en Merksem.

Maak hier een afspraak.

Contacteer ons vandaag nog

    Maak gebruik van onze jarenlange expertise en kom te weten hoe je een meerwaarde creëert bij de verkoop van je woning!