Succesverhalen

“Een begrip in de streek” – Piet en Karin

Ons huis werd vlot en correct overgedragen aan zijn nieuwe eigenaars. Met haar pretentieloze flair weet Jacinthe een hartelijk en professioneel contact te leggen met zowel koper als verkoper.
M3 is duidelijk niet toevallig een begrip in de streek en verdient onze meest enthousiaste aanbeveling!

Piet en Karin

“Zeer tevreden” – Jan, Silke & Sam

Wij zijn heel tevreden over de vlotte samenwerking met M3 makelaars. M3 makelaars waren onmiddellijk bereid om ons te helpen met onze zoektocht naar een huis. We hebben niet alleen een huis gevonden maar een woning die we onze thuis kunnen noemen.

Silke & Sam (kopers)

 

De samenwerking met M3 verliep heel vlot. Vooral de snelle acties, vlotte en correcte afspraken waren een heel groot pluspunt.  Alles is glashelder en goed verlopen. Ik zou onmiddellijk terug in zee gaan met hen!

Jan (verkoper)

Open en transparant – P. Massa

Al vanaf het eerste gesprek viel mij de gedrevenheid en professionaliteit op van M3 makelaars. Nancy was open, direct en correct. Alles transparant, geen addertjes onder het gras. De verkoopopdracht kwam overeen met de mondelinge afspraken. Ze gaf duidelijke informatie en argumentatie over de prijs.  Alles wat nog moest gebeuren voor de verkoop, werd snel en goed door haar geregeld.

Binnen een week was mijn woning al verkocht. Dat geeft vertrouwen en maakt dat ik haar overtuigd kan aanbevelen.

P. Massa

“Mooie fotoshoot” – Guy en Ann

Dankzij de goede zorgen van M3 makelaars was ons huis heel snel verkocht.  Wij onthouden vooral de mooie fotoshoot, de correcte afspraken ivm bezoeken en de gedrevenheid van Jacinthe.

Guy en Ann

“Vertrouwen” – Fonny v.D.

Bij de verkoop van mijn woning wilde ik niet over één nacht ijs gaan. Het ging hier tenslotte niet over een klein bedrag. Omdat ik mijn huis liefst zo snel mogelijk aan de juiste marktwaarde verkocht, sprak ik eerst met vertegenwoordigers van verschillende immobiliënkantoren.
Pas tijdens mijn gesprek met mevrouw Nancy Dobbelaer van M3 Makelaars voelde ik me gerustgesteld. Haar correcte benadering gaf me vertrouwen en deze werd niet beschaamd. Want wat ik aanvankelijk niet durfde te verhopen gebeurde: mijn woning was binnen twee maanden verkocht. Bovendien gaf ze een professionele en volledige uitleg bij alle vragen die er bij dergelijke verkoop komen kijken.
Ik kan M3 Makelaars dan ook ten zeerste aanbevelen!
Fonny v.D.

“We blijven bij M3 makelaars” – Christel en Magalie

Reeds enkele keren werkten we samen met Jacinthe van M3 Makelaars voor de verhuur van onze appartementen. Telkens zijn we zeer tevreden over hun diensten: snel, efficiënt, vriendelijk en correct. Kortom, zoals het zou moeten zijn, maar wat spijtig genoeg niet onze ervaring is met andere makelaars. Wij gaan nergens anders meer naartoe.

Christel en Magalie

“Professionele samenwerking” – De Smet en Michiels

We zijn zeer tevreden van de professionele samenwerking met M3. Jacinthe was steeds beschikbaar en flexibel hetgeen vooral van pas kwam bij de praktische regelingen met de aannemers tijdens en na de voltooiing van de werken. Ook op vlak van de verhuurservice mogen we tevreden zijn. Binnen de maand was ons pand verhuurd aan een leuk jong koppeltje.

De Smet – Michiels

“Goed contact” – Sabrina en Johan

We zijn zeer tevreden over M3 makelaars. We hadden een goed contact met de dossierbeheerder. Elke vraag van ons werd zeer snel beantwoord. Zowel de verkoop als verhuur was op zeer korte tijd geregeld, waarvoor onze dank. Jacinthe is een toppertje en gemaakt voor immo!

Sabrina en Johan

“Correct en toegewijd” – Huyghe & Heyrman

Graag willen we jullie bedanken voor de fijne samenwerking voor de verhuur van ons pand. De samenwerking met vorige makelaars liet te wensen over en daardoor was het vertrouwen zoek geraakt, maar jullie doen het super, correct en met heel veel toewijding. Heel tevreden !

Huyghe & Heyrman

“Snel en professioneel” – Lieve & Guy D.W.

We verkochten via M3 makelaars onze assistentiewoning. Het was een snelle afhandeling, prettige samenwerking en uiterst professioneel. Zeer tevreden over Nancy. Wij zullen u zeker aanraden!

Lieve & Guy D.W.

“De ideale partner!” – Ilse L.

Ben je van plan om jouw woning te verkopen/verhuren of ben je zelf op zoek naar jouw droomwoning? Neem dan zeker contact op met M3 makelaars!
Jacinthe is dé ideale partner die samen met jou naar de beste match gaat zoeken én dit op een superenthousiaste en dynamische manier. Ze deed dit geweldig!

Ilse L.

“Snelle, vlotte service” – Nadine en Dave

We reageerden op een advertentie van M3 makelaars en werden gebeld om de volgende dag al een bezichtiging te komen doen (toevallig op mijn verjaardag). Na een toffe rondleiding wisten we het meteen: “Dit is het”. Thuisgekomen deden we een bod. De dag erop ontving ik al een vriendelijk sms’je met de melding “Proficiat met je verjaardagsaankoop!”. Het nodige papierwerk werd vlot heen en weer gemaild en twee dagen later zaten we al in het kantoor van M3 makelaars om de onderhandse verkoopovereenkomst te tekenen. Van een snelle, vlotte service gesproken!

Nadine en Dave, trotse nieuwe huiseigenaars

“Professioneel” – Emre O.

Voor de verkoop van mijn pand had ik een vlotte samenwerking en goede afhandeling bij M3 makelaars. Ik had als eigenaar praktisch niets moeten doen. Mijn uitdrukkelijke dank aan Nancy voor haar zeer professionele hulp!

Emre O.

“Correct en stipt, een aanrader!” – Richard D.K.

Ik heb twee woningen via M3 makelaars verkocht. Ik raad het iedereen aan om met hen samen te werken gezien de correctheid en stiptheid waarmee M3 makelaars de zaken aanpakt.

Richard D.K.

“Zorgeloos verkocht en verhuurd” – Gilbert en Jeannine

Dankzij M3 makelaars is ons vertrouwen in makelaars weer volledig terug hersteld. We werden steeds goed geïnformeerd door Nancy en Geoffrey en hebben zorgeloos verkocht en verhuurd.
Een aanrader!

Gilbert en Jeannine

“Snelle verkoop en goede service!” – Hubert D.C.

Na een tijdje zelf mijn huis te proberen verkopen, heeft iemand me M3 makelaars aangeraden. Charlotte nam de verkoop op een professionele manier op zich en verkocht mijn snel. Ik ben zeer tevreden over de service van M3 makelaars!

Hubert D.C.

“Met kennis en inzicht” – Thomas R.

Jacinthe is een vlotte verkoopster, die een goed zicht heeft op wat de noden van haar klanten zijn. Ze beschikt over de nodige dossierkennis en deed haar uiterste best om mij en de verkoper met raad en daad bij te staan. Hierdoor werden er onnodige frustraties, kosten en zorgen vermeden. Bovendien schepte ze een goede sfeer tussen de verkoper en mij, waardoor het vertrouwen extra versterkt werd.
Ondertussen woon ik dankzij M3 makelaars al een half jaar in mijn huis, waar ik me zeer goed voel!

Thomas R.

“Altijd een correcte samenwerking” – Fam. Mettepenningen

Wij werken heel graag samen met M3 makelaars. De service is altijd correct.

Fam. Mettepenningen

“Vlotte en snelle verkoop” – Joséane en Marcel M.P.

De professionele tussenkomst van Glenn was een grote hulp in het afhandelen van ons dossier. Alle overeenkomsten werden gerespecteerd en de verkoop verliep vlot en snel.

M3 Makelaars is zeker aan te raden!

Joséane en Marcel M.P.

“Vlot en klantvriendelijk” – Martine

Nu de verkoop werkelijk is afgerond, daalt er toch wel een zekere rust over me neer – hoofdstuk afgesloten. Jacinthe leverde puik werk, respecteerde alle afspraken en deed wat ze beloofde. En dit allemaal op een vlotte, competente en klantvriendelijke manier. We kunnen M3 makelaars aanbevelen aan iedereen die vastgoed wil kopen of verkopen!

Martine

Word jij ons volgende succesverhaal?

    Maak gebruik van onze jarenlange expertise en kom te weten hoe je een meerwaarde creëert bij de verkoop van je woning!