M3 maakt een onderbouwde schatting van uw huis, appartement of bedrijfspand.

M3 makelaars – specialist in vastgoed, realist in prijzen

Wilt u weten wat uw huis, appartement of bedrijfspand écht waard is? M3 maakt een onderbouwde schatting van uw woning op basis van een gratis verkenningsgesprek en levert een volledige analyse af.  Onze teams in Antwerpen, Bornem, Brasschaat en Zwijndrecht staan ter uw beschikking.

Vraag uw waardebepaling aan

  Maak gebruik van onze jarenlange expertise en kom te weten hoe je een meerwaarde creëert bij de verkoop van je woning!  We bepalen de waarde van uw woning, appartement of handelspand aan de hand van:

  Een analyse van objectieve parameters en subjectieve criteria

  De waardebepaling van een woning start met een analyse van objectieve kenmerken:

  • zoals het soort woning waarover het gaat. Hebben we te maken met een vrijstaande woning of een rijhuis, een appartement of een studio, een koppelwoning of een villa,…
  • Hoe zit het met de staat en de ouderdom van de woning: in principe heeft een recentere woning een grotere waarde als een oudere woning, maar wanneer een huis prachtig werd gerenoveerd kan dit een hogere prijs opleveren.
  • Er wordt ook gekeken naar de indeling van de woning: hoeveel badkamers en hoeveel slaapkamers zijn er, wat is de bewoonbare oppervlakte, is er een kelder en een zolder,… Al deze elementen vormen de basis van de objectieve waardebepaling.
  • Werd er gewerkt met kwalitatieve materialen in de afwerking van het huis? Een prachtig ingerichte keuken met een werkblad in natuursteen of marmer zal een positieve invloed hebben op de prijs. Ook de afwerking van de badkamer is een bepalende factor.
  • Zijn er extra’s aan het huis die de prijs verder kunnen opdrijven? De aanwezigheid van een zwembad, een sauna, een jacuzzi, een prachtig overdekt terras of een hobbykamer kunnen de verkoopprijs verhogen.
  • Tenslotte is ook de ligging van woning van het allergrootste belang voor de waardebepaling.

  Er zijn ook meer subjectieve criteria waar rekening mee gehouden wordt:

  • zoals de stijl of uitstraling van de woning. Gelukkig zijn er mensen die houden van een moderne stijl en anderen die helemaal te vinden zijn voor de charmes van een landelijke of pastorie bouwstijl.

  Ontleding van buurtgegevens en aftoetsen met marktomstandigheden

  • Vervolgens gaan we de buurt ontleden en onderzoeken we de vraag- en verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving.
  • We analyseren de voor- en de nadelen van de buurt, zoals de nabijheid van belangrijke verkeersassen, de aanwezigheid van handelszaken, scholen, gezondheidszorg, ontspanningsmogelijkheden, enz.
  • Er wordt ook gekeken naar negatieve elementen, zoals de nabijheid van industrie, luidruchtige wegen of een treinspoor die dan weer de prijs kunnen laten dalen.

  Jarenlange ervaring en voeling met de vastgoedmarkt

  • Onze jarenlange ervaring en onze voeling met de vastgoedmarkt is de basis van onze expertise en daardoor onze grootste troef om ervoor te zorgen dat u een correcte analyse ontvangt met een onderbouwde schatting van de waarde van uw woning.

  Gefundeerde kennis is namelijk een grote hulp bij de verkoop van uw woning en helpt u om de potentiële kopers te wijzen op de talloze waardevolle elementen.

  De schatting is gratis bij verkoop van uw eigendom.

  Zo zorgen we ervoor dat u uw woning kan verkopen tegen de best haalbare prijs! Vraag hier de schatting van uw woning aan!