Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden! Lichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden!

VerkochtLichtgevende Woonparel in Temse met tal van mogelijkheden!

Beschrijving

Welkom in deze lichtrijke woning te Temse, met tal van mogelijkheden! 

De ruime inkomhal met ingemaakte kast verwelkomt je onmiddellijk en doet je zin krijgen om de woning verder te ontdekken. Vanuit de inkomhal kan je via de glazen deur de lichtrijke woonkamer betreden, alsook de grote inpandige garage waar je meer dan alleen je wagen in kwijt kan. 

In de ruime woonkamer merk je dat de grote raampartijen ervoor zorgen dat je je dagelijkse portie vitamine D met gemak binnenkrijgt.  Vanuit je zetel kan je genieten van het zicht op de sfeervolle tuin met weelderig groen. 

Wanneer we wat verder wandelen, kom je terecht in de open keuken, voorzien van alle comfort! Grenzend aan de keuken bevindt zich de praktische bijkeuken voor extra opslagmogelijkheden. Via de bijkeuken heb je zowel toegang tot de tuin, als de garage! Handig toch!? 

We keren even terug naar de inkomhal, nemen nog even een kijkje in het gastentoilet om dan vervolgens de trap te nemen naar de eerste verdieping. Eens boven komen we terecht in de ruime traphal, waar je rustig kan werken aan je bureau. Of misschien een speelhoek voor de kinderen? Het is allemaal mogelijk! 

Je vindt er de 3 ruime slaapkamers terug en de badkamer, voorzien van bubbelbad, douchecabine, dubbele wastafel en toilet.

En heb je toch nog nood aan wat extra bergruimte, dan biedt de zolder zeker en vast de oplossing.

Het is duidelijk dat deze woning, met een likje verf, jouw droomwoning kan worden! 

Sta je te popelen om deze woning zelf te komen ontdekken? Wij regelen met plezier een bezoek. Tot binnenkort! 
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2004

Staat:

Licht op te frissen

Bewoonbare oppervlakte:

206 m2

Oppervlakte perceel:

666 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

167 kWh/m²

Unieke code:

20240229-0003159761-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Emiel Van Boschstraat 25 9140 Temse

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.