Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos. Prachtig gelegen woning met achterliggend bos.

VerkochtPrachtig gelegen woning met achterliggend bos.

Beschrijving

Het welkomstcomité van meer dan 10 schaapjes op de weide aan de overzijde van de woning, heten jou van harte welkom in de Pieter Coomansstraat 6 te Hingene. ZIj zien jou graag komen en wij uiteraard ook.

We doen alvast de deur voor jou open en een charmante inkomhal doet ons naar de droge kelder, de keuken of de woonkamer begeven.

Allicht zal de woonkamer met parketvloer meteen jouw aandacht trekken. Het zonlicht komt rijkelijk binnen langs alle raampartijen en zo is het hier aangenaam vertoeven.

Nog een leuk plekje in deze woning, is de veranda met zicht op de prachtig aangelegde tuin. Een sprookje weliswaar. Benieuwd wie we allemaal zullen tegenkomen in het bos achteraan 🙂

Vanuit de veranda heb je ook zicht op de keuken. Deze is neutraal ingericht en kan zeker nog wat jaren mee hoor. Ze is enorm goed onderhouden geweest en dat zie je.

We hebben voor jou ook nog een wasplaats, een apart gastentoilet en een ruime garage met automatische sectionaalpoort. Jouw wagen kan ook perfect op de oprit staan.

We nemen de trap naar boven en daar zien we 4 slaapkamers en een badkamer met ligbad. Plaats genoeg om deze ruimtes naar eigen smaak in te richten.

De zolder is te betreden met een vlieringtrap. Ideaal om heel wat spullen op te bergen. Opgeruimd staat alvast heel netjes.

Benieuwd naar deze woning en de ligging? Gelijk heb je!

Plan snel jouw bezoek! Onze medewerkers helpen jou graag verder.

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

985

Bouwjaar:

1965

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

180 m2

Oppervlakte perceel:

2042 m2

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

2

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Gebied voor verblijfsrecreatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

541 kWh/m²

Unieke code:

20220913-0002673745-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Pieter Coomansstraat 6 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.