Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin. Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin. Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin. Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin. Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin. Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin. Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin. Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin. Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin. Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin. Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin. Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin. Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin. Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin. Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin. Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin. Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin. Schitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin.

Te koopSchitterende bungalow op rustige ligging met zonovergoten tuin.

Beschrijving

Welkom te Europalaan 18 – Willebroek. Hier bevindt zich een prachtige bungalow gelegen in een rustige buurt. Deze woning omarmt jou met rust en ruimte en heeft een tuin die zo uit een droom lijkt te komen. Ideaal voor ontspanning!

Binnen straalt de woning een gezellige, huiselijke sfeer uit. Bij binnenkomst wordt u begroet door een knusse haard, perfect voor die gezellige avonden met een goed boek of jouw dierbare vrienden. De ruime woonkamer biedt voldoende plaats en is doordrenkt met natuurlijk licht dat door de grote ramen stroomt.

De woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers, zodat iedereen in het gezin zijn eigen persoonlijke toevluchtsoord kan hebben. De badkamer is uitgerust met zowel een bad als een douche, wat de luxe geeft om te kiezen hoe je wilt ontspannen na een lange werkdag. Bovendien zijn er in dit huis twee toiletten beschikbaar.  Eentje in de badkamer en eentje in de hal.

Deze woning biedt nog tal van mogelijkheden. De kelder is immens groot én de zolder ook. Of je nu droomt van een hobbyruimte, een extra slaapkamer of een speelkamer voor de kinderen. Er zijn voldoende mogelijkheden om jouw ideale leefruimte te creëren. Heb je nood aan stockageruimte? Dan biedt de kelder voor jou zeker de oplossing.

Ohja, de DUBBELE garage is hier zeker nog een extra troef!

Kortom, deze woning is zeker een bezoekje waard. Want zelfs met een beperkt budget maak je hier een pareltje van.
Geef ons een seintje en we helpen jou met plezier verder.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

1388

Bouwjaar:

1991

Staat:

Instapklaar

Oriëntatie tuin:

Zuidoost

Bewoonbare oppervlakte:

340 m2

Oppervlakte perceel:

1185 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Garage:

2

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Vloerverarming aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

322 kWh/m²

Unieke code:

20230914-0002988963-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

EUROPALAAN 18 2830 Willebroek

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.