Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser! Unieke woning voor de snelle beslisser!

VerkochtUnieke woning voor de snelle beslisser!

Beschrijving

Er was eens een huis, genaamd “SPIEVENSTERKE”.

Altijd al gedroomd van een me-ga charmante authentieke instapklare woning? Deze woning is bestemd voor de zéér zéér snelle beslisser!

Dit uitzonderlijk pand bevindt zich in het meest gezellig straatje van de Weert, in één van de mooiste bochten langs de schelde en kan eventueel nog uitgebreid worden.

De gezellige vakantiesfeer dat dit huis en de omgeving met zich meebrengt is adembenemend, wat maakt dat dit huis ook perfect dienst kan doen als vakantiehuis of B&B.

Aan de overzijde van het huis is er plek om je wagen te parkeren.

De gezellige L-vormige living met haard, geeft uit op een aparte keuken.

Via de inkomhal kom je in de badkamer, voorzien van douche, wc en wastafel.

Op de bovenverdieping vind je 2 charmante slaapkamers.

En aan buitenruimte ook geen gebrek hoor… naast heel veel natuur beschik je ook over een gezellig terras en een leuk bijgebouw en geraak in een mum van tijd op de dijk via het eigen perceel.

Dus wil je graag een huis met karakter op een boogscheut van de E17, maak dan snel je afspraak op ons gratis nummer 0800 29 303.

Wij helpen u graag verder!

Denkt u eraan om deze woning te verbouwen of uit te breiden? Dan geven we u graag de inlichtingen mee.

Het verbouwen* en uitbreiden van bestaande en vergunde woningen en gebouwen, gelegen en onmiddellijk palend aan een voldoende uitgeruste weg, zonder dat deze tot meergezinsgebouwen mogen omgevormd worden; de uitbreiding kan -met inbegrip van alle bijgebouwen- slechts leiden tot een maximale vermeerdering van het bouwvolume met 20% en het totale bouwvolume in functie van de woonbestemming mag na uitbreiding maximum 700 m3 bedragen. De goede ruimtelijke ordening mag niet geschaad worden.

De typologische en cultuurhistorische kenmerken van de gebouwen dienen in elk geval gerespecteerd. 

* Verbouwen slaat op het uitvoeren van aanpassingswerken, op werken die een gebouw geschikt maken voor de functie waarvoor het bestemd wordt; verbouwen betekent dus niet afbreken en opnieuw bouwen; absolute voorwaarde van elke verbouwing is het behoud van de hoofdstructuur van het gebouw en het behoud van het bestaande volume.

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

470

Oriëntatie tuin:

Zuidwest

Bewoonbare oppervlakte:

110 m2

Oppervlakte perceel:

290 m2

Gevelbreedte:

12.1 m

Terreinbreedte:

23 m

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Parking buiten:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Bosgebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Mogelijk overstromingsgevoelig

Comfort

Unieke code:

F

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Molenstraat 12 2880 Bornem