Penthouse studio met prachtig uitzicht over de skyline van Merksem Penthouse studio met prachtig uitzicht over de skyline van Merksem Penthouse studio met prachtig uitzicht over de skyline van Merksem Penthouse studio met prachtig uitzicht over de skyline van Merksem Penthouse studio met prachtig uitzicht over de skyline van Merksem Penthouse studio met prachtig uitzicht over de skyline van Merksem Penthouse studio met prachtig uitzicht over de skyline van Merksem Penthouse studio met prachtig uitzicht over de skyline van Merksem Penthouse studio met prachtig uitzicht over de skyline van Merksem Penthouse studio met prachtig uitzicht over de skyline van Merksem Penthouse studio met prachtig uitzicht over de skyline van Merksem

VerkochtPenthouse studio met prachtig uitzicht over de skyline van Merksem

Beschrijving

Op het hoogste verdiep van residentie Hansa vind je deze kwalitatief ingerichte studio terug. Aan de studio ligt een ruime, zuidoostgerichte terras van 30 m² met een adembenemend vergezicht. In dit stukje private oase van rust kun je lekker wegdromen of genieten van het gezellig samenzijn met vrienden of familie. De uitrolbare schermen aan weerszijden houden eventuele nieuwsgierige blikken weg.

De studio zelf is circa 50 m² groot en ook van hieruit kun je van het panoramazicht genieten. Dat er nagedacht is over de indeling van de leefruimte met geïnstalleerde open keuken is te merken aan verschillende zaken. Zo werd er een liftbed geïnstalleerd zodat de leefruimte optimaal kan worden benut. De keuken is dan weer voorzien van een geïntegreerd afzuigsysteem zodat er geen dampkap de openheid van de studio verbreekt.

Wandel of jog je graag? Dan kun je je uitleven in het nabijgelegen park van Distelhoek of in het Runcvoortpark.

Indeling

Hal (7,4 m²): op laminaatvloer.
Leefruimte met open keuken (31 m²): op laminaatvloer, voorzien van o.a. een koelkast met vriesvak, oven, vaatwasser, inductiekookplaat en eettafel.
Badkamer (10 m²): op tegelvloer met douche en lavabo.
Toilet.

Extra

Geïsoleerd dak (conform 2020).
Gevels recent gerenoveerd.
Ramen zijn voorzien van dubbelglas.
Overal rolluiken.
Airco.
EPC:  251 kWh/m².
K.I.: 632 euro.
€ 110/maand gemeenschappelijke kosten: syndicus, elektriciteit in de gemeenschappelijke delen, blokpolis, water en verwarming.
Komt in aanmerking voor vermindering van registratierechten voor een enige eigen ‘bescheiden’ woning.

(woongebied, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd)
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Interactief vloerplan

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

632

Bouwjaar:

1971

Staat:

Gerenoveerd

Bewoonbare oppervlakte:

50 m2

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Effectief overstromingsgevoelig

Comfort

EPC:

251

Unieke code:

2341090

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Lambrechtshoekenlaan 211 F13 2170 Antwerpen

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.