Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk. Spiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk.

verhuurdSpiksplinternieuwe, lichtrijke woning in hartje Opwijk.

Beschrijving

BEZOEKMOMENT VRIJDAG 14/2 van 15u00 tot 16u.

Spiksplinternieuwe, lichtrijke en energiezuinige woning in hartje Opwijk.

In het centrum van Opwijk vlakbij scholen, winkels en park, staat een tot in de puntjes afgewerkte nieuwbouwwoning met drie slaapkamers te blinken. Lees: fantastische open leefruimte met veel lichtinval, houten en knappe beton look-a-like vloeren, een volledig uitgeruste keuken, drie slaapkamers, een zonnig en gezellig terras, een overvloed aan ruimte voor ingemaakte kasten, een inloopdouche, een héle grote zolderruimte die je naar believen kan invullen … en alles piek-, piek-, piekfijn in orde.

Een zee van ruimte, licht en extra mogelijkheden

Wandel je even mee? De lichte hal met aparte wc brengt je naar de open living met gezellige zithoek, een ruime eetruimte en luxe keuken. De vide zorgt voor de fantastische lichtinval, zelfs op regenachtige dagen en creëert extra ruimte voor een bureau, tv-hoek en speelruimte voor de kinderen in directe verbinding met de leefruimte. Ontvang je graag veel mensen? Dat kan. Hier is ruimte te over om een extra lange tafel te plaatsen en zo al je vrienden en familie voor een gezellige avond te stationeren. De aanpalende open keuken is voorzien van ALLE comfort en straalt met het witte werkblad en indirecte verlichting pure luxe uit. Schuif de grote ramen open en begeef je naar het cosy terras voor een instant buitengevoel. Ook aan de praktische kant werd ruimschoots aandacht besteed. Naast de keuken bevindt zich een gerieflijke ruimte voor was- en plasaangelegenheden, een overzichtelijke voorraadkamer die zo weer uitgeeft op een spatieuze garage aan de voorkant van de woning.

Via de mooie houten trap kom je in de open bureauruimte. De overloop die plaats te over biedt voor inmaakkasten, leidt je naar twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer met een dubbele lavabo, een inloopdouche, een aparte wc. Onder de vaste trap die leidt naar de zolderverdieping vind je nog meer storageruimte.  De trap baadt in het licht door de lichtkoker die in het dak werd voorzien. Hier vind je nog een supergezellige slaapkamer. Ook is er nog een bergplaats en een zolderruimte van wel 28m² die je nog naar eigen believen (extra slaapkamer) kan inrichten. Laat je fantasie gerust de vrije loop.

Kwalitatieve nieuwbouw met elegante details

De woning werd afgewerkt met prachtige kwalitatieve materialen en de hoge afwerkingsgraad doorheen de woning bezorgt je een gevoel van luxe. De beton look-a-like stenen vloeren op de benedenverdieping, de verfijnde keuken en hamman badkamer met inloopdouche maken het geheel af. De woning straalt rust, warmte, ruimte, maar vooral licht uit. Come in and feel at home!
Gans de woning is bovendien voorzien van vloerverwarming, te bedienen in elke kamer. 

Bijzonderheden

– zonnescreens aan ramen zuidkant
– CV op gas
– vloerverwarming in gans de woning
– elektriciteit is gekeurd en conform
– beschikbaar vanaf 1/3/2020
– helemaal geschilderd

Huurafspraken: eerste maand vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg, de helft van de kosten van de plaatsbeschrijving. 

Wil je een rondleiding?

Gelijk heb je! 

 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2018

Staat:

nieuw

Bewoonbare oppervlakte:

205 m2

Oppervlakte perceel:

139 m2

Gevelbreedte:

9 m

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

volledig geïnstalleerd

Zolder:

1

Terras:

1

Bureau:

Ja

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Niet-uitgereikt

Handhaving:

Nee

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Comfort

Dubbele beglazing:

Ja

Elektriciteitskeuring:

ja, conform

Locatie

Kattestraat 9 1745 Opwijk

Interactief vloerplan