Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet Ruime woning met veel potentieel te Eikevliet

Te koopRuime woning met veel potentieel te Eikevliet

Beschrijving

Welkom in Eikevliet…

Een klein maar gezellig en charmant dorpje te Bornem.

Je moet je eens inbeelden, dat wanneer je richting huiswaarts rijdt, je helemaal tot rust komt en dit door het prachtige landschap.

Zie je het al voor je? Super! Dan neem ik je mee voor een rondleiding.

We starten alvast in de zéér ruime inkomhal. Deze wordt nu gebruikt als bureauruimte. Vanuit het bureel, lopen we even door naar de leefruimte.
Ik zou zeggen, voetjes gezellig onder een dekentje in de zetel en ontspannen, maar… we hebben nog wat kamers te doen.
De lichtrijke geïnstalleerde open keuken heeft alles om die lekkere maaltijd te kunnen bereiden. In de bijkeuken, kan je ook heel wat spullen kwijt hoor en zijn de voorzieningen voor wasmachine en droogkast voorhanden.

De gezellige west-gerichte tuin is perfect voor onze snikhete zomers. Je hebt er zowel de hele dag zon als schaduw om af te kunnen koelen.  Achteraan in de tuin bevindt zich zelfs een multifunctionele ruimte van ongeveer 57m²!

Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers, alsook een derde ruimte dat toegang geeft tot de zolder, welke enkele jaren geleden werd omgebouwd tot nog 2 extra slaapkamers + toilet

Op elke verdieping van de woning is er dus een toilet voorzien. Handig toch?

Nieuwsgierig? Neem dan zeker contact op voor een bezoek. 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Interactief vloerplan

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

844

Bouwjaar:

1964

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

255 m2

Oppervlakte perceel:

293 m2

Gevelbreedte:

8 m

Terreinbreedte:

8 m

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Terras:

1

Bureau:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

221

Unieke code:

20200629-0002287817-RES-2

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Richard Caluwaertsstraat 11 2880 Bornem