Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk Uniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk

Te koopUniek en magnifique zicht op het water van park van d’Ursel – 6% btw mogelijk

Beschrijving

Beschrijving van het gebouw

E-Peil

E-peil onder E10.
5 jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing.

Verwarming

Voor de verwarming wordt er geopteerd voor een lucht-water warmtepomp warmwaterproductie: (binnen- en buitenunit) in combinatie met vloerverwarming. Deze lucht-water warmtepomp zorgt eveneens voor de productie van warm water en is uitgerust met een ingebouwde boiler. Voor de temperatuurregeling wordt geopteerd voor een digitaal programmeerbare kamerthermostaat in de leefruimte.

Ventilatie

De woningen zijn voorzien van een ventilatiesysteem volgens EPB-studie. Hierdoor wordt de energierekening tot een minimum beperkt.
De ramen zijn, daar waar nodig, voorzien van ingewerkte, afsluitbare ventilatieroosters. Er worden verluchtingen geboord waar nodig volgens de berekeningen van de epb-verslaggevende specialist.

Zonnepanelen

Het aantal panelen wordt bepaald door de EPB-studie om te voldoen aan de E10 norm.

Terras

Aanleg terras wordt voorzien met tegel 60×60

Kostenplaatje

De kostprijs bedraagt 605 000 EURO. (grond 225.000 euro – constructie 380.000 euro) De koper geniet financiële zekerheid van een gezonde firma die bovendien de 10-jarige garantie van de wet Breyne onderschrijft. Bij het ondertekenen van een overeenkomst tussen beide partijen wordt duidelijk de aanvangstermijn en uitvoeringstermijn vermeld. De betalingsmodaliteiten worden hierin eveneens aangehaald.
De aansluitingen van de nutsvoorzieningen (water, elektriciteit en riolering) worden uitgevoerd door CB Building. De kosten hiervoor zijn 3 800 EURO.
Alle vermelde prijzen zijn BTW exclusief.
Eventuele meerwerken worden betaald 8 dagen na bestelling.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2023

Staat:

nieuw

Oriëntatie tuin:

Noordwest

Bewoonbare oppervlakte:

190 m2

Oppervlakte perceel:

215 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Garage:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Vloerverwarming warmtepomp

Beglazing:

Dubbele beglazing

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Louis De Baerdemaekerstraat 51 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.