Laatste BEN-woning met ZW-gerichte tuinen en achteruitweg à 6% btw mogelijk! Laatste BEN-woning met ZW-gerichte tuinen en achteruitweg à 6% btw mogelijk! Laatste BEN-woning met ZW-gerichte tuinen en achteruitweg à 6% btw mogelijk! Laatste BEN-woning met ZW-gerichte tuinen en achteruitweg à 6% btw mogelijk! Laatste BEN-woning met ZW-gerichte tuinen en achteruitweg à 6% btw mogelijk! Laatste BEN-woning met ZW-gerichte tuinen en achteruitweg à 6% btw mogelijk! Laatste BEN-woning met ZW-gerichte tuinen en achteruitweg à 6% btw mogelijk!

Te koopLaatste BEN-woning met ZW-gerichte tuinen en achteruitweg à 6% btw mogelijk!

Beschrijving

Op een steenworp van het sport- en recreatiepark Breeven, midden in het groene hart van Klein Brabant, worden drie woningen met tuin opgericht. De woningen zijn gelegen in de rustige Bleekstraat, op wandelafstand van de dorpskern en de vele wandel- en fietsroutes die de streek doorkruisen. Een prachtige locatie voor wie houdt van rust, natuur en toch wil proeven van een hecht gemeenschapsleven. 

E-Peil

De woningen voldoen maximaal aan een E-peil 30. Er wordt namelijk gestreefd naar een E-peil 20. Het exacte E-peil zal definitief worden vastgelegd in een attest dat uiterlijk 9 maanden na de oplevering van de woning overhandigd wordt aan de koper. Bovendien heb je ook recht op een korting t.b.v 50% op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.

Achteruitweg

De woning beschikt ook over een gemeenschappelijke toegang tot de tuin achteraan.

Tegels

De tegelvloeren zijn te kiezen in de toonzaal van de firma Van Den Bossche – Bornem en hebben een standaardformaat 45 x 45 niet gerectifieerd met een winkelwaarde van 45,00 €/m² (excl.BTW) . Deze worden voorzien op het volledige gelijkvloers en de badkamers op de eerste verdieping.
Overal waar vloeren voorzien zijn worden plinten voorzien met een winkelwaarde van 8,00 €/lm (excl.BTW).
Er kan een keuze gemaakt worden voor een andere uitvoering of ander materiaal mits goedgekeurde verrekening.

Wandafwerking badkamers

Faience te kiezen in de toonzaal van de firma Van Den Bossche – Bornem. In de badkamer worden wandtegels voorzien met een minimumformaat van 20 x 20 cm en een maximumformaat van 30 x 60 cm. De betegeling is in badkamer voorzien tot ca. 200 cm hoogte op de muren van de douchetub (voor zover aanwezig in de betreffende woning) en de muren boven het bad.
In de voorziene prijs is begrepen : leveren en plaatsen (normaal patroon) + opvoegen van de faience, waarvan de winkelwaarde 35,00 €/m² (excl. BTW) bedraagt voor de badkamer.

Zolder

De zolderverdieping wordt in niet afgewerkte toestand, ongechaped verkocht. De koper is dus vrij zelf de indeling te bepalen en zelf een keuze te maken in de technieken en de afwerkingsmaterialen.

Binnendeuren

Standaard schilderdeuren (winkelwaarde 238,-€) met inox deurkrukken + rosassen.
De deuren worden geplaatst met een opening van +/- 1cm teneinde een goede circulatie te verwezenlijken. 

Trappen

De trappen van gelijkvloers naar de eerste verdieping worden uitgevoerd in beton, afgewerkt met granito treden en rvs trapleuning bepaald door de architect. De trappen naar de zolder in beuk 33mm onbehandeld met leuning. Trap recht open in beuk 33mm onbehandeld met leuning op trap 2.350,-€. Trap dubbele kwart open in beuk 33mm onbehandeld met leuning op trap 2.850,-€. De koper is vrij in de keuze van het model mits verrekening van de standaardprijs. 

Keukeninrichting

Voor elke woning is een hedendaagse keuken voorzien van een hoogstaande kwaliteit, samengesteld volgens keuze en ontwerp van de klant. Het ontwerp en de opstelling van de keuken, inbegrepen in de aankoopprijs van de woning, wordt informatief aangeduid op het verkoopplan. Voor het geheel van het keukenmeubilair inclusief de toestellen is een handelswaarde van 8.000,-€ (excl. BTW) voorzien. Keuze kan gemaakt worden voor een andere uitvoering binnen dezelfde prijsklasse of mits opleg.
Leverancier: Erkelens. Volgende toestellen zijn inbegrepen:
– spoelbak in inox
– frigo met diepvriesvak
– vitrokeramische kookplaat
– dampkap met koolstoffilter
– oven

Sanitair

Enkel de badkamer op plan is voorzien van leidingen. Wanneer de kopers de berging willen inrichten als tweede badkamer, zal er een verrekening gebeuren voor de bijkomende plaatsing van leidingen, toestellen,… In de woningen is een particuliere handelswaarde voorzien voor de levering & plaatsing van de sanitaire toestellen, kranen en badkamermeubelen van 5.000,-€ (excl. BTW). De sanitaire toestellen worden gekozen bij een door de bouwheer aangeduide leverancier (Desco).

Verwarming

De warmteproductie gebeurt door middel van een individuele lucht/water warmtepomp, de buitenunit wordt opgesteld achteraan de tuin, de binnenunit in de bergruimte op het gelijkvloers. In elke woning gebeurt de warmteafgifte d.m.v. vloerverwarming, met eventuele toepassing van individuele verwarmingstoestellen in functie van de noodzaak. In de badkamer wordt een elektrische regelbare radiator voorzien, zodat de temperatuur in deze ruimte regelbaar is. Op de zolder wordt geen verwarming voorzien. De temperatuurregeling wordt centraal ingesteld via een wandthermostaat in de leefruimte. De productie van warm water gebeurt door middel van dezelfde warmtepomp die ook instaat voor de verwarming.

Ventilatie

Elke woning wordt voorzien van een individuele extractieventilatie met intelligente regekleppen (C+ systeem). De ventilatie-unit wordt geplaatst op zolder.

PV-panelen

Om een E-peil van 20 na te streven zullen er 15 zonnepanelen geïnstalleerd worden.

Tuinen en terrassen

De afwerking van de buitenaanleg rond de woning is als volgt:
– voortuin: het pad naar de voordeur wordt aangelegd met klinkers of betonstraatstenen. Het overige gedeelte met gras.
– achtertuin: standaard wordt een terras voorzien (afmetingen volgens verkoop plan) uitgevoerd in tegels met aankoopwaarde 45,-€/m².
– de tuin zal vlak worden afgeleverd, aangevuld met een laag zwarte grond, de koper is vrij om zelf gras te zaaien of bijkomende aanplantingen te doen.
– zwarte draadafsluiting op de perceelsgrens, met tuinpoortje achteraan. Hoogte draadafsluiting is 180 cm.
– tuinbergingen zijn niet voorzien.
– voor elke woning is een brievenbus in aluminium in de voortuin voorzien. Ontwerp en kleur wordt bepaald door de architect om uniformiteit te waarborgen.

Oplevering

Oplevering is voorzien 31 mei 2024.

Kostenplaatje

De kostprijs van deze woning bedraagt 463.000 EUR, opgesplitst grondaandeel 160.000 EUR (aan 12% registratierechten) en constructie 303.000 EUR (mogelijks aan 6% btw).

Volgende kosten zijn ten laste van de koper/eigenaar en zijn niet in de verkoopprijs inbegrepen:

Het aansluiten van de nutsvoorzieningen van gas, water en elektriciteit met inbegrip van de meters.
Het aansluiten van telefoon en tv-distributie.
Het indienststellen van de gemeenschappelijke meters voor elektriciteit en water.
Alle verplichte keuringen voorafgaand aan de individuele indienststellingen van gas, water, elektriciteit en cv-ketel.
Individuele indienststelling van meters voor gas, elektriciteit en water van uw woning. 
Individuele aansluiting voor telefoon en tv-distributie van uw woning. 
Aansluiting hoofdafvoer op de straatriolering.

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2023

Staat:

nieuwbouw project

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

205 m2

Oppervlakte perceel:

193 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Bureau:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Vloerverwarming warmtepomp

Beglazing:

Dubbele beglazing

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Bleekstraat 10 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.