Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser! Lichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser!

VerkochtLichte vrijstaande woning op toplocatie in Bornem (Branst) – voor de snelle beslisser!

Beschrijving

Hou je van veel groen en rust maar woon je toch graag in de buurt van winkels-scholen-openbaar vervoer…, dan kan deze woning je zeker bekoren.

Deze goed onderhouden, vrijstaande woning bevindt zich in een rustig dorpswegje midden in het groen, net buiten de dorpskern van Branst, op wandelafstand van de Scheldedijken.

Beneden kom je via een open, lichte traphal in een aangename, ruime living met inbouwhaard die verder via een open doorgang tot de gerieflijke keuken en eethoek, uitziet op het terras en de leuke tuin.

Daarbij vind  je op het gelijkvloers een ruime garage, een al bijna even ruime was- en droogplaats met grote voorraadkamer en een apart toilet.

Aan de voorkant heb je ook nog een mooie bureauruimte met zicht op bomen en groen.

Vooraan naast de woning biedt een grote oprit makkelijk plaats aan enkele wagens. Jouw wagen kan ook binnen geparkeerd worden in de ruime garage of in de vrijstaande, extra garage die je kan bereiken via een poortje naast de woning. De vrijstaande garage kan ook dienst doen als tuinhuis of extra bergruimte. 

Op het terras kan je vanaf de late namiddag van de zon genieten of ‘s avonds nog gezellig tafelen.

Een grote, donkergroene luifel biedt de nodige schaduw op mooie zomeravonden. 

Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot een master bedroom vooraan, twee kinderkamers, extra kastruimte en een centraal gelegen badkamer met ligbad en toilet.

Bovendien moet je je geen zorgen over de elektriciteit. Deze is conform tot 30/06/2042.

De kosten voor de elektrische verwarming worden terugverdiend door de zonnepanelen op het dak.

De woning is top gelegen, heeft erg veel lichtinval door de grote glaspartijen rondom en is erg praktisch ingedeeld. Een buitenkans voor de snelle beslisser!

Stedenbouwkundige inlichtingen: 

– de woning is vergund,
– de woning is gelegen in woongebied,
– voorkooprechten aanwezig,
– verkavelingsvergunning,
– geen rechterlijke herstelmaatregelen en bestuurlijke maatregelen opgelegd.

Wil jij van deze woning je nieuwe thuis maken, bel ons dan voor een rondleiding!

 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

1142

Bouwjaar:

1992

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

145 m2

Oppervlakte perceel:

698 m2

Aantal slaapkamers:

6

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Parking buiten:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Heuvelstraat 5 2880 Bornem