Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk! Knappe lichtrijke woning in Breendonk!

VerkochtKnappe lichtrijke woning in Breendonk!

Beschrijving

In deze woning is het zalig om te wonen. De ruimtes baden in een zee van licht en de verbouwing werd echt tot in de puntjes verzorgd. Je dient enkel nog na te denken over waar je je meubels wil plaatsen. Hier kan je echt zo naartoe verhuizen.

De binnenkant van de woning is trouwens even charmant als de voorgevel doet vermoeden. De woning werd met een groot gevoel voor smaak gerenoveerd en de mooie originele elementen werden naadloos in het geheel geïntegreerd.

Er ligt een prachtige parketvloer. De authentieke ronde boog, de opnieuw zo populaire terrazzo tegelvloeren, gietijzeren chauffages, knappe glazen deuren werden bewaard en maken het geheel af.

Hoeveel licht heb je nodig? In dit pand word je overweldigd door de gigantische hoeveelheid natuurlijke lichtinval en dit op elke verdieping!

Loop je even mee? Beneden kom je via een gezellige hal in een aangenaam ruim bureau met aansluitend een fantastische, ruime en lichte leefruimte. Hier heb je niet alleen veel plek om te tafelen en uit te rusten in het salon, het open zicht op de mooi aangelegde tuin geeft je een gevoel van ruimte en luxe. Ook heb je een aparte leeshoek, een gezellige keuken met veel werkruimte en kasten waar je maar wat graag de chef-kok in jou loslaat. Ook hier is voldoende ruimte om cosy te tafelen. In de berging met apart toilet heb je ruimschoots plek voor een wasmachine en droogkast.
Daarnaast beschik je over een kelder. Opgeruimd staat netjes!

Op de eerste verdieping komen de badkamer met ligbad/douche en toilet, ruime slaapkamer en al even ruime dressing/slaapkamer uit op een sfeervolle overloop die via een vaste trap ook toegang verleent tot een knappe, volledig afgewerkte en geschilderde zolderruimte die je naar believen in één of twee extra kamers kan omtoveren.

Een mooi uitzicht over de stijlvolle tuin valt je op vanuit de sfeervolle leefruimte, de zithoek én de keuken en zorgt tegelijk voor die mooie lichtinval in huis. Moe na een lange werkdag? Hier kan je s ’avonds nog lekker lang genieten van de zon bij een glaasje of heerlijke maaltijd met vrienden of familie.

Een sfeervolle woning op een boogscheut van Londerzeel, Puurs en Breendonk die je in no time naar de A 12, N 17 en N 16 brengt richting Brussel of Antwerpen, perfecte combinatie, toch?

Kan jij je ogen ook niet geloven?

Maak dan snel een afspraak!

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

602

Bouwjaar:

1947

Staat:

uitstekend

Oriëntatie tuin:

Zuidwest

Bewoonbare oppervlakte:

180 m2

Oppervlakte perceel:

195 m2

Gevelbreedte:

6.5 m

Terreinbreedte:

6.5 m

Aantal slaapkamers:

6

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied met landelijk karakter

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Niet-uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Groenstraat 75 2870 Puurs-Sint-Amands