Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen) Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen)

Te koopMultifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen)

Beschrijving

Multifunctionele eigendom (wonen, werken, opslag en parkeerplaatsen)

Dit erg ruime handelspand met woongedeelte en opslagruimte is ‘erg’ ruim.

‘Erg ruim’, schreven we hierboven al. En we overdrijven niet. Dit pand aan de Camille Huysmansstraat in Willebroek reikt wel drie huisnummers ver: van nummer 63 tot 67. Het is een handelspand met opslagruimte én een apart woongedeelte. Kom, we nemen je mee! Bang voor het donker hoef je niet te zijn  want o-ver-al in dit gebouw is er automatische sfeerverlichting.

Stevige straal uit de regendouche
In de inkomhal onder de trap is een deur naar de kelder. Daar staat een drukverhoger voor het water, zodat er altijd (ook wanneer heel Willebroek ’s ochtends onder de douche staat) een stevige waterstroom uit je regendouche komt.
We lopen rechtdoor en zien een eerste staaltje lichtkunst: de balie baadt in een groen sfeerlicht, maar die kleur kan je kiezen volgens je smaak of stemming van de dag door de strip  te veranderen door een RGB strip. Achter de balie is plaats voor bureaus en er zijn flink wat ingemaakte kasten.
In wat nu de productieruimte is, kan je nog meer bureaus en toestellen kwijt, zoals een kopieermachine bijvoorbeeld. Ook leuk: overal zijn luidsprekertjes ingebouwd voor de programmeerbare geluidsinstallatie. Jawel, want met een muziekje op de achtergrond vliegt die werkdag zo voorbij! Door de koepel komt natuurlijk licht binnen. En omdat in deze eigendom over álles is nagedacht, is hier ook een aparte ruimte voor de vuilnisbakken mét afzuigsysteem. Zo heb je geen last van vieze geurtjes.
Vanuit de productieruimte kan je naar boven, naar de bar van het woongedeelte. Deze deur is, net zoals alle deuren die toegang hebben naar het privé-deel van het huis, beveiligd met een code. Een andere deur brengt je naar de garage, waar het licht automatisch aanfloept. Hier zijn drie automatische sectionale poorten.
Het magazijn/opslagruimte is niet alleen groot, met al die rekken en schappen is het ook erg praktisch ingericht. Ook deze is geheel uitgerust met led-verlichting.
Overal in het gebouw is airco, en er zijn voldoende rookmelders én warmtewerende deuren.

Met z’n tweeën in de sauna
Op naar de eerste verdieping. De trap (met uiteraard automatische noodverlichting) brengt je naar de burelen. Boven je hoofd, onder de bureaus en de kasten schijnt gezellig gekleurde ledverlichting. Hier zijn twee aparte ruimtes, en één ervan heeft een mini-keukentje. Alle aansluitingen voor tv, telefoon, internet en een camerasysteem zijn er ook.
We nemen weer een trap en komen uit op de tweede verdieping, in de ‘recreatieve ruimte’ van het woongedeelte. Je vindt hier een infraroodsauna voor twee personen, extra verwarming en een heleboel ingemaakte kasten. En sfeerverlichting, natuurlijk. 
Ben je nog mee? Van de recreatieve ruimte kom je uit in de nachthal van de woning. Daar is een hangtoilet. Dit huis heeft drie slaapkamers, waarvan één helemaal is ingericht als dressing. Slaapkamer twee heeft een eigen dressing, en die ruimte is erop voorzien om er eventueel een douche. De derde slaapkamer, de master bedroom, is erg ruim en heeft een groot, bol raam met mooi zicht op 2 monumenten van Willebroek de alomgekende brug en de watertoren. Alle kamers hebben airco, maar daar ging je al van uit. De badkamer is vernieuwd in 2018 en heeft een erg ruime inloopdouche en een dubbele lavabo.

Technische tierelantijntjes
We zijn nog maar halfweg, en het beste moet nog komen! Weer naar beneden, naar de eerste verdieping. Hier is de leefruimte van het huis, en die is goed voorzien van technische tierelantijntjes. Een touchscreen voor de domotica regelt de verlichting. Er is zelfs een speciaal knopje om de lichtjes van de kerstboom te bedienen! En ook handig: met één druk op de knop doof je alle lichten in dit immense gebouw. Ben je niet thuis dan zijn er een 5-tal scenario’s die je kan aandoen wanneer je weggaat zo is er verlichting in het woongedeelte en zaakgedeelte. Zo lijkt het van de straatkant dat je er wel bent. Hier is ook een ingebouwde geluidsinstallatie, voor een stemmig muziekje in de leefruimte, de keuken, de bar en het terras. Oh ja, de leefruimte heeft ook een gezellige gashaard met een thermostaat.
De keuken is heel licht en ruim, met een kookeiland met krukjes. Kokerellen doe je hier met de modernste toestellen. Er is een fantastische ingebouwde koffiemachine en een tv. Aansluitend aan de keuken is een grote berging met erg veel kastruimte.
Cocktail in de bar
Via de – euh, ja, hoe noem je dat? – ‘tussenruimte’ kom je in de …. Tataaaaa… bar! De toog met krukjes is  – hoe raad je het? – sfeervol verlicht in een kleurtje naar keuze. 
Omdat het leven helaas niet bestaat uit aan cocktails nippen alleen, is er ook een wasplaats. Hier kan je een wasmachine en droogkast aansluiten. Deze ruimte heeft een ook afzuigsysteem.
Tijd om een luchtje te scheppen! Dit huis heeft een gigantisch houten terras, met automatische zonnewering. Je kan er een grote tafel kwijt, maar net zo goed de zon (of de schaduw) opzoeken in een gezellig hoekje. Er is een fonteintje, dat automatisch werkt. En overal ledverlichting, natuurlijk. De planten in de bakken hoef je niet te gieten, want dat gebeurt…. Jawel, automatisch.
En ’t is nog niet gedaan … 
We lopen weer terug naar de leefruimte, door de beveiligde deur naar de hal. Daar is een vestiaire. We nemen de trap naar boven, want blijkbaar zijn er nog hoeken aan dit huis die we nog niet hebben verkend. Op de tussenverdieping vinden we nog twee vergaderruimtes. De ramen hier  hebben automatische zonnescreens, maar je kan ze ook handmatig bedienen. Op deze verdieping is ook een apart toilet voor de gasten of personeel. Hier moet je het licht zelf aanknippen (oh nee!), maar het gaat vanzelf uit (oef!).
Allez, nog een laatste inspanning en nog wat trapjes omhoog. Op de tweede verdieping werden vroeger de archieven ondergebracht. Vier kamers zijn er hier nog, met zonnescreens en alle nuttige aansluitingen voor telefoon, internet, …
Hé, hé. We zijn rond. Voor ons een cocktail met een parapluutje, alsjeblieft. En doe dat ledlicht maar op roze.

Wil je dit waanzinnige pand met je eigen ogen zien? Maak snel een afspraak.

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

3600

Bouwjaar:

1955 - 1998

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Noordwest

Bewoonbare oppervlakte:

577 m2

Oppervlakte perceel:

341 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Garage:

3

Terras:

1

Bureau:

9

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

161 kWh/m²

Unieke code:

20210818-0002453180-KNR-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

, Conform

Locatie

Camille Huysmansstraat 63 - 67 2830 Willebroek

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.