Charmante werkplek centrum Puurs Charmante werkplek centrum Puurs Charmante werkplek centrum Puurs Charmante werkplek centrum Puurs Charmante werkplek centrum Puurs Charmante werkplek centrum Puurs Charmante werkplek centrum Puurs Charmante werkplek centrum Puurs Charmante werkplek centrum Puurs Charmante werkplek centrum Puurs Charmante werkplek centrum Puurs Charmante werkplek centrum Puurs Charmante werkplek centrum Puurs Charmante werkplek centrum Puurs

Te koopCharmante werkplek centrum Puurs

Beschrijving

Zoek niet verder naar de perfecte werkplek! Dit charmante pand, gelegen in het bruisende centrum van Puurs, biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle onderneming. Met zijn trendy uitstraling en gunstige ligging, is dit misschien wel precies waar jij naar op zoek bent.

Dit handelspand is verdeeld over twee verdiepingen, met op het gelijkvloers een ruime oppervlakte van 28m², voorzien van grote vitrineramen die je zaak in de kijker zetten. Je vindt er ook een apart gastentoilet met handenwasser, een handige kitchenette en toegang tot een kelder van 9m². De eerste verdieping, bereikbaar via een charmante draaitrap, biedt nog eens 20m² aan ruimte met eveneens grote ramen, een douche en een paskamer.

Dit pand is perfect geschikt voor diverse zakelijke doeleinden, zoals kantoren voor verzekeringen, vastgoed of vrije beroepen. Maar ook voor creatieve zaken zoals kapperszaken, nagelstudio’s, doopsuikerwinkels of massagesalons is dit de ideale locatie. Leent zich ook perfect als opbrengsteigendom.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de gemeente ondersteuning bij de inrichting van jouw nieuwe zaak door het verstrekken van premies.

Wil je graag meer informatie of een bezichtiging inplannen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op ons gratis nummer 0800 29 303. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je rond te leiden in dit fantastische pand!

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

519

Bouwjaar:

2007

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

50 m2

Gevelbreedte:

4 m

Terreinbreedte:

4 m

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Bureau:

2

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

Unieke code:

20240422-0003216645-KNR-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Hoogstraat 66 01 2870 Puurs-Sint-Amands

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.