Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers Instapklare woning met 4 slaapkamers

VerkochtInstapklare woning met 4 slaapkamers

Beschrijving

IN OPTIE
Welkom te Neerbroek 105, 2070 Zwijndrecht

Deze knappe en instapklare woning bevindt zich in een doodlopende straat en kindvriendelijke wijk in Zwijndrecht. Vlakbij vinden we winkels, scholen en de tramhalte van waaruit je in 15 minuten in Antwerpen centrum bent. Voor we de omgeving ontdekken, nemen we je mee naar binnen.

We betreden de woning via de inkhomhal. Hier vinden we ingemaakte kasten en een gastentoilet. Van hieruit hebben we toegang tot de lichtrijke en gezellige woonkamer. De gashaard zal zorgen voor gezellige winteravonden. Aansluitend is er de ruime open keuken die volledig is uitgerust met een koelkast, combi-stoomoven, combi-oven, vaatwasser, diepvries, inductie kookvuur en een prachtig Corian blad. 

Verder is er nog een veranda die uitzicht geeft op de tuin. De tuin heeft ook nog een achteruitgang waardoor je makkelijk je fietsen kan opbergen in het tuinhuis.

Met de trap komen we op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers van 15,5m2, 14m2 en 11m2. De moderne badkamer is uitgerust met bad, inloopdouche, toilet en dubbele lavabo. 

Met de uitschuiftrap komen we op de zolderverdieping. De ruime zolder is momenteel ingedeeld in een speelkamer, logeerkamer en 2 bergruimtes. Ruimte genoeg om al jouw spullen een plaats te geven.

Technisch:
– Geen renovatieverplichting
– Energiezuinige woning
– EPC: 153 kWh/m2jaar, Label B
– Er zijn nog groenestroomcertificaten
– G-&P-score: A&B
– Er is airco aanwezig in de veranda
– Het dak werd recent extra geïsoleerd

(Stedenbouw in aanvraag)
Beschikbaarheid te bespreken met de eigenaars. Zij moeten nog verbouwen in de nieuwe woning.
Zie je jezelf hier binnenkort wonen? Maak dan snel je afspraak op 03 369 70 33.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Interactief vloerplan

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

835

Bouwjaar:

1980

Renovatiejaar:

2023

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Noord

Bewoonbare oppervlakte:

180 m2

Oppervlakte perceel:

191 m2

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Veranda:

1

Tuin:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Landschappelijk waardevol agrarisch gebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: B
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

153 kWh/m²

Unieke code:

20231122-0003046564-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Neerbroek 105 2070 Zwijndrecht

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.