Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht

VerkochtEnergiezuinige woning met 4 slaapkamers in Zwijndrecht

Beschrijving

Welkom te Leo Metsstraat 6, 2070 Zwijndrecht.

De woning is gelegen in een rustige doodlopende straat. Op wandelafstand vind je het centrum van Zwijndrecht, tram 3 naar Antwerpen en de sporthal. Ook de invalswegen naar Antwerpen en Gent liggen op 5 min rijden van de woning.
Boodschap: ontdek zeker de buurt eens als je hier bent!

Maar voor we de buurt ontdekken, nemen we jou mee naar de ruime woning met heel wat opbergruimte.

We komen binnen via de inkomhal met gastentoilet. Van hieruit gaan we naar de grote woonkamer.

In de woonkamer is het heerlijk vertoeven en is er plaats voor een grote eettafel. Plek genoeg dus om de hele familie uit te nodigen! En heb je de grote boekenkast al gezien? Alle kasten werden op maat gemaakt.  Ideaal om alles in op te bergen.  Er werd zelfs een groot projectiescherm voorzien.  Zet de popcorn maar klaar!

Aansluitend vinden we de keuken. De keuken heeft een koelkast, diepvries, vaatwasser, inductie kookvuur, dubbele spoelbak en oven. Wil je de keuken liever afsluiten?  Dat kan door een mobiele wand.

Verder vinden we op de gelijkvloerse verdieping nog een bergruimte en de garage met elektrische poort. Er is zelfs al een oplader voorzien voor een elektrische auto.

Zie je het terras en de tuin al naar ons loeren? Dé plek bij uitstek om binnenkort te genieten met vrienden en familie.

Met de trap komen we op de 1e verdieping. Er zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig.
De badkamer heeft een wastafel, toilet, douche en bad. De ideale badkamer om tot rust te komen.

En wat met al je spullen die nog geen plekje hebben gekregen? Wel die brengen we naar de zolder. Deze ruimte is al volledig afgewerkt en is momenteel ingericht als vierde slaapkamer. Zie je de blauwe deuren? Dit zijn ingemaakte kasten.

EXTRA:
– Er is een ruime oprit.
– Zonnepanelen van 2015
– Rolluiken
– Zonneluifel in de tuin
– Airco

Beschikbaar vanaf 01/02/2024

Technisch:
EPC: 119 kWh/m2jaar, UC: 2944255 (label B)
Geen renovatieverplichting
G-&P-score: A
(Wg, Vg, Vv, Gmo, Gvkr)

Helemaal overtuigd? Maak dan snel je afspraak.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

1107

Bouwjaar:

2006

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Zuid

Bewoonbare oppervlakte:

225 m2

Oppervlakte perceel:

469 m2

Terreinbreedte:

10 m

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

119 kWh/m²

Unieke code:

20230714-0002944255-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Leo Metsstraat 6 2070 Zwijndrecht

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.