Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart. Zeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart.

VerkochtZeer solide woning met ruime garage centrum Willebroek vlak aan de Vaart.

Beschrijving

Welkom in de Nieuwstraat 47 te Willebroek.

Geen dagelijkse problematiek om je wagen te parkeren want ruimte genoeg in de garage. Er is zelfs plek voor 2 wagens en dan kan er nog een stel fietsen bij. Dus maak je niet ongerust om je bolide te stallen hoor.

Wanneer we de trap nemen naar de eerste verdieping, komen we toe in de lichtrijke woonkamer waar de houtkachel voor de nodige warmte en gezelligheid zal zorgen in de koudere wintermaanden. Een dikke plus in je portemonnee want de verwarming op gas kan je dan even achterwege laten.

De keuken is netjes onderhouden geweest en perfect in orde. Zo kan je binnenkort genieten van jouw klaargemaakte gerechten op jouw terras want ook hier is plaats genoeg.

We nemen de laatste trap naar boven en komen via de ruime nachthal, in 1 van de 2 grote slaapkamers of in de badkamer die voorzien is van een ligbad met douchescherm, toilet en wastafel.

U mag ervan op aan dat ook dit allemaal goed onderhouden is en zal blijven tot aan de akte.

Verder willen we jou ook even informeren dat het gebouw zeer solide is en gelegen is vlakbij het centrum en de vaart van Willebroek.
Dat worden allicht heel wat gezellige avondwandelingen langs het water. 

Helemaal zin gekregen in een bezoek? Laat dan snel van je horen. We helpen jou heel graag verder.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

1209

Bouwjaar:

1987

Bewoonbare oppervlakte:

170 m2

Oppervlakte perceel:

87 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Terras:

2

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Comfort

EPC:

208 kWh/m²

Unieke code:

20220426-0002591542-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Nieuwstraat 47 2830 Willebroek

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.