Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage

VerkochtCharmante gevelwoning met 3 slaapkamers, tuin en garage

Beschrijving

Welkom in de Oude Dendermondsestraat. Deze woning met 3 volwaardige verdiepingen, staat te blinken dichtbij het centrum van Willebroek.
Nieuwsgierig? Dan neem ik je graag mee voor een rondleiding. 

Hang je jas alvast op in de inkomhal want deze charmante woning heeft jou veel te bieden.
Eenmaal binnengekomen in de leefruimte, valt jou de knappe ingemaakte kast meteen op. Plaats genoeg voor al jouw spullen in op te bergen. Lopen we verder naar de moderne keuken waar alles voorhanden is om een heerlijk diner te bereiden. 
Aanpalend hebben we nog een badkamer met douche en toilet.

Via de lichtrijke veranda komen we terecht in de heerlijke zuid-gerichte tuin met groot terras. ZALIG!
Het ruime tuinhuis is ook altijd praktisch om jouw grasmachine of barbecue op te bergen.
Via de achteruit-ingang bevinden we ons in de ruime garage die bereikbaar is via de Tisseltsesteenweg. Hoe handig is dit? 

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers met een apart toilet. Als dit allemaal nog niet genoeg is, biedt de zolderverdieping nog een extra zeer ruime derde slaapkamer. Hier komen gelukzalige dromen vanzelf.

Ontdek jij deze woning ook graag in het echt? 
Maak dan snel jouw afspraak via 0800 29 303.

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

347

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Zuid

Bewoonbare oppervlakte:

108 m2

Oppervlakte perceel:

195 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Veranda:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

273

Unieke code:

20220505-0002597392-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Oude Dendermondsestraat 96 2830 Willebroek

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.