Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage. Ruime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage.

VerkochtRuime, gerenoveerde eengezinswoning met tuin en garage.

Beschrijving

Welkom in de bruisende stad Turnhout. Winter en zomer zorgt deze stad ervoor dat er wel iets te beleven valt. Wil je graag wonen in een stad die investeert in zijn inwoners en leuke evenementen, maar hou je het toch ook graag wat rustig? Dan moet je in de Smiskensstraat zijn. Op nummertje 27 staat er een pareltje te blinken en wij nemen jou maar al te graag mee op rondleiding.

Volg ons maar! We komen toe in de inkomhal en we zullen gewoon al meteen van start gaan met het kleinste kamertje van het huis: een gastentoilet met handenwasser – super praktisch! De volgende deur brengt ons naar de ruime leefruimte met open keuken. Hier valt het zicht naar de tuin jou al meteen op. Prachtig hé? Maar kijk zeker eens goed rond, want met deze ruimte heb je tal van mogelijkheden. De keuken is volledig geïnstalleerd, dus je kan meteen de kookboeken bovenhalen. En de tuin? Tja, je kan het jou alvast voorstellen: een mooie, zonnige dag… De vogeltjes fluiten en alle bloemen staan mooi in bloei. Het gras kleurt groen en dankzij de grote schuiframen, kan jij ervoor zorgen dat dit alles één mooi geheel vormt met de woning.

We keren terug en nemen de prachtige witte trap naar boven. Hier kunnen we 2 ruime slaapkamers terugvinden. Een dubbelbed, een kleerkast & een bureau? Het kan er allemaal in! De badkamer geeft jou de keuze tussen een overheerlijk bad, of een verkwikkende douche. En een extra toilet kan je ook op deze verdieping terug vinden. Ook met een handenwasser deze keer, uiteraard.

Heb je toch nog wat ideetjes die je graag zou verwezenlijken, dan neem je de vaste trap naar de zolder. Ruimte genoeg om jouw dromen werkelijkheid te maken. Een extra slaapkamer nodig? Of droom je van een gi-gan-tisch grote dressing? Dan is deze ruimte de place to be!

Onze laatste stop is op de benedenverdieping, want aan de inkomhal staat er nog een deur op een kier die ons naar de garage brengt. En die ruimte brengt ons dan weer naar de tuin via een extra doorgang. Over handigheid én ruimte gesproken.

Hebben we jou geprikkeld? Super! Dan ontmoeten wij elkaar snel.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

666

Bouwjaar:

1960

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Zuidwest

Bewoonbare oppervlakte:

190 m2

Oppervlakte perceel:

272 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Niet-uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

215

Unieke code:

20210817-0002452645-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Smiskensstraat 27 2300 Turnhout

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.