Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk! Energiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk!

VerkochtEnergiezuinige woning te koop in een kindvriendelijke woonwijk!

Beschrijving

Bent u op zoek naar uw ideale gezinswoning? Zoek niet verder! Deze recente, energiezuinige woning biedt alles wat u nodig heeft en meer, gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk.

Stap binnen in de royale woonkamer die naadloos overgaat in een moderne open keuken. De grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de tuin, waar u kunt genieten van uw ochtendkoffie of een gezellige barbecue met vrienden en familie.
Grenzend aan de keuken vindt u een handige berging en wasplaats. Alles binnen handbereik voor uw gemak.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Hier vindt iedereen zijn eigen plekje om tot rust te komen en te ontspannen.
De stijlvolle badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een bad en een dubbele wastafel.
Op de bovenverdieping is er ook een apart toilet en een extra berging, ideaal voor het opbergen van seizoensspullen of andere benodigdheden.

Deze woning is voorzien van zonnepanelen en airco, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat en lagere energiekosten.

Er is een ruime oprit aanwezig met plek voor maar liefst drie wagens. Nooit meer zoeken naar een parkeerplek!
In de tuin is elektriciteit voorzien, waardoor u eenvoudig uw elektrische apparatuur kunt aansluiten voor tuinfeestjes.

Deze woning is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en een energiezuinige levensstijl. De kindvriendelijke buurt biedt veilige speelplekken en een hechte gemeenschap, ideaal voor het opgroeien van uw kinderen.

Wacht niet langer! Kom deze droomwoning bezichtigen en ervaar zelf de rust en luxe die deze prachtige woning te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.
Uw nieuwe thuis wacht op u!

Tot binnenkort!

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

1007

Bouwjaar:

2018

Staat:

Instapklaar

Oriëntatie tuin:

Oost

Bewoonbare oppervlakte:

140 m2

Oppervlakte perceel:

459 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woonuitbreidingsgebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Vloerverarming aardgas

Beglazing:

Driedubbele beglazing

EPC:

58 kWh/m²

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Nerolaan 12 9140 Temse

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.