Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage! Uniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage!

VerkochtUniek gerenoveerde/ energiezuinig woning met tuin en dubbel garage!

Beschrijving

Welkom te Pullaarsteenweg 1 te Ruisbroek. We openen voor jou de grote padouk poort, zodat je vlot je wagen kan parkeren. Ofwel in 1 van de 2 ruime garages, ofwel op de oprijlaan. Aan plaats alvast geen gebrek want deze oprijlaan biedt weliswaar plaats voor zeker 5 wagens.

We wandelen de woning binnen, waar we onze rondleiding zullen starten. Ons startpunt is de inkomhal waarbij de eiken trap met zijn rondingen meteen in het oog springt. Bij het betreden van de woonkamer zijn we instant verliefd op de gashaard, die zijn plek verdient in deze knappe woning. De woonkamer en de keuken geven uit op een prachtige tuin, die stilaan terug in bloei komt te staan.

Onze binnenhuisarchitecte heeft alvast mooi weergegeven hoe deze ruimtes er binnenkort kunnen uitzien. Wij zijn alvast enorme fan! 

Zullen we een verdiep hoger verder op ontdekkingstocht gaan? We nemen hiervoor de knappe trap naar boven en zien meteen een schitterende ruime badkamer, waarvan het douchegedeelte volledig afgewerkt is in mortex! Hier speelt het dilemma niet van een bad of douche. Je hebt ze gewoon allebei! Hier wordt het alvast baden in luxe.

Het meest lichtrijke hoekje van de woning kan binnenkort jouw bureauruimte worden. Of doe zoals ons, plaats hier een zetel zodat je in alle rust kan genieten van een geweldig boek.

We wandelen even door en komen toe in de dressing. Geloof ons gerust, hier wordt het een plezier om ’s ochtends jouw kledij uit te zoeken. Grenzend aan de dressing hebben we de slaapkamer. Hier kan je absoluut genieten van een goede nachtrust.

En de wasjes en plasjes? Daar is ook aan gedacht. Een hele ruimte is hier voorzien. Heb je liever dat deze knappe ruimte een tweede slaapkamer wordt, dan kan perfect want de technieken kunnen perfect naar beneden worden overgebracht. 

We hebben  voor jullie ook nog een zolder, opgeruimd staat netjes.

En heb je toch nog nood aan wat extra stockageruimte, dan biedt de ruime ondergrondse kelder onder de dubbele garage en onder de woning zeker een oplossing.

Onze laatste halte… een plaatje van een tuin! Die lijkt weggelopen uit een duur tuinmagazine, zó mooi. Er is een groot gazon met een wandelpaadje, er zijn grote bomen die koelte geven in de zomer en een kleurenpracht in de herfst, en de vele haagjes en struiken zorgen voor een tuin die ook groen is in de wintermaanden.  En voor de liefhebbers: een heerlijke jacuzzi wil je deze ook overnemen. En wanneer de zon komt piepen, schieten er 20 zonnepanelen in actie voor jou. Oohja, en er zijn nog groenestroomcertificaten van 450 euro te verkrijgen.

En met een EPC score label A, heb je de Vlaamse doelstelling tot het jaar 2050 ook al behaald.

Nog even een klein woordje over de ligging van deze woning. Het station ligt alvast op wandelafstand en op een wip sta je op de A12 richting Antwerpen op Brussel.

Interesse om deze parel in real-life te ontdekken? Neem dan snel contact met ons op. We helpen jou graag verder. Tot binnenkort!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

823

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

199 m2

Oppervlakte perceel:

758 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

2

Garage:

2

Tuin:

1

Terras:

1

Bureau:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Pullaarsteenweg 1 2870 Puurs-Sint-Amands

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.