Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Topwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage.

VerkochtTopwoning met 4 slaapkamers, tuin en garage.

Beschrijving

Waar zijn die handjes?

Zin om je eigen touch te geven aan jouw toekomstige woning dat zich bevindt in hartje Puurs? En als we jou nog vertellen dat de woning niet al te groot is maar wel zeer praktisch ingericht en heel overzichtelijk om eventuele werken in uit te voeren? Dan kunnen jij of jouw aannemers binnenkort de handen uit de mouwen steken.

Jouw gasten ontvang je binnenkort in je aparte inkomhal. We zetten onze schoentjes aan de kant en hangen alvast onze jas even aan de kapstok. Oohja, even vermelden dat we hier alvast het kleinste kamertje van het huis kunnen terugvinden. Het gastentoilet.

We hebben ook nog voor jou een gezellige woonkamer en open keuken in petto. Momenteel nog allemaal heel basic ingericht, maar weet dat je hier wel een knaller van een keuken kan plaatsen. Check zeker onze voor en na afbeeldingen.

De woning beschikt over een aparte veranda, maar ons idee is om deze te integreren in de woonkamer. Zo klopt het plaatje helemaal.

Voor we de tuin gaan ontdekken, nemen we even een kijkje op de eerste verdieping. Een ruime nachthal brengt ons niet naar 1 maar weliswaar 4 volwaardige slaapkamers! Een droom voor alle thuiswerkers onder ons.

Ook de badkamer kunnen we op deze verdieping terugvinden. Momenteel uitgerust met een ligbad, maar kies je toch liever voor een inloopdouche? Perfect mogelijk!

Aan extra opbergruimte zeker geen gebrek, want we hebben nog een grote zolder. Want zeg nu zelf, opbergruimte heb je nooit teveel, toch?

Daarna gaan we terug naar beneden en is het tijd om de tuin te ontdekken. Met het ideaal zomerweertje zullen we hier zeker kunnen genieten. Een ligbed, een goed boek en een cocktailtje erbij – wie is klaar voor de perfecte zomerdag?

Ik hoor je het al zeggen, “en wat met mijn auto”? Ook daar is aan gedacht: achteraan bevindt zich een garagebox waar je jouw wagen veilig kan stallen. Ook is het mogelijk om dit nog verder uit te breiden, maar dat leggen we met plezier even uit tijdens een bezoekje aan de woning.

Als laatste willen we toch nog even stilstaan bij de locatie. Op een wip zet je je kinderen af aan school en spring je even binnen bij enkele winkels om de hoek. Openbaar vervoer binnen handbereik en last but not least … terrasjes à volonté zodat ook jij je voetjes eens onder tafel kan zetten na al dat harde werk.

Wil jij van deze woning jouw nieuwe thuis maken? Gelijk heb je!

We ontvangen jou met heel veel plezier. Tot binnenkort!

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

691

Bouwjaar:

1982

Staat:

Te renoveren

Oriëntatie tuin:

Zuidwest

Bewoonbare oppervlakte:

102 m2

Oppervlakte perceel:

228 m2

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Veranda:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Enkele beglazing

EPC:

303

Unieke code:

20220622-0002627628-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Reststraat 13 2870 Puurs-Sint-Amands

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.