Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers Centraal gelegen huis met 5 slaapkamers

VerkochtCentraal gelegen huis met 5 slaapkamers

Beschrijving

Welkom in de Terlindenhofstraat te Merksem

Via de inkomhal wandelen we rechts de woonkamer binnen, afgewerkt met ingemaakte kasten en veel ruimte voor het salon en een eettafel. In het verlengde van de leefruimte bevindt zich een ruime keuken voorzien van ingebouwde microgolf oven, oven, kookfornuis en mogelijkheid voor het plaatsen van een vaatwasser. Naast de keuken is de badkamer ingerust met een dubbel lavabomeubel, toilet, douche en aansluiting voor de wasmachine.

Met de trap in de inkomhal komen we eerst op een tussenverdieping waar zich al meteen ook de eerste slaapkamer (12 m2) bevindt. Op deze tussenverdieping is er ook een apart toilet. Op de eerste verdieping zijn er nog 2 slaapkamers (11,5 m2 & 12,5 m2). Op de tweede verdieping zijn er nog 2 slaapkamers (11,5m2 & 16m2).

Achteraan de woning is er een overdekt terras om van de ondergaande zon te genieten. Dit terras geeft ons toegang tot de westgerichte tuin waar op het einde nog een ruime werkruimte bevindt, perfect voor elke Handige Harry onder ons.

Onder de trap bevindt zich een ruime en droge kelder.
Huidige eigenaars huren momenteel een garage een beetje verder in de straat; dit huurcontract kan mogelijks worden overgenomen.

EPC: 400 kWh/m2jaar UC: 2797818-RES-1
(Wg, Gvg, Gmo, Gvkr, Gvv)

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

181 m2

Oppervlakte perceel:

175 m2

Gevelbreedte:

5 m

Terreinbreedte:

5 m

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Niet-uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: C
G-score: C

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

400 kWh/m²

Unieke code:

20230201-0002797818-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Terlindenhofstraat 186 2170 Antwerpen

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.