Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin Energiezuinige woning met tuin

VerkochtEnergiezuinige woning met tuin

Beschrijving

IN OPTIE
Welkom te Hendrik Mertensstraat 66 Kruibeke. Gelegen vlakbij het centrum, de polders en invalswegen is dit de ideale uitvalsbasis voor wie houdt van natuur maar toch snel overal wilt geraken. 

Belangrijk om te vermelden is dat de woning een EPC label B heeft en dus energiezuinig is. De grote renovatie werken om de woning energiezuinig te maken zijn dus al uitgevoerd. Zo zijn de meeste ramen vervangen, de elektriciteit is vernieuwd en ook het dak is aangepakt. 
Daarnaast zijn er zonnepanelen gelegd die zorgen voor een duurzame energievoorziening.

We kunnen de woning betreden via twee deuren. De eerste deur brengt ons naar de inkomhal, de andere deur loopt helemaal door tot aan de veranda en brengt ons naar de tuin. Ideaal om fietsen te plaatsen.

De gezellige woonkamer biedt ruimte voor zowel een gezellige tv-hoek als een bureauruimte. Verder komen we in de veranda en de open keuken. De open keuken is voorzien van kookvuur, oven en spoelbak. Aansluitend is nog een ruime berging met aansluitingen voor de wasmachine en droogkast en een toilet

Als we de trap naar boven nemen komen we op de eerste verdieping. Hier vinden we 2 ruime slaapkamers en een badkamer met bad, lavabo en toilet. Verder is er op deze verdieping nog een berging aanwezig. 

Met een vaste trap omen we op de geïsoleerde zolderverdieping. Hier zijn al nieuwe veluxramen aanwezig met automatische rolluiken. Het is dus mogelijk om deze ruimte om te vormen naar twee slaapkamers.

De gezellige tuin met terras en omheining zorgt ervoor dat je in de zomer gezellig kan genieten van de zon. 

In de woning is ook nog een kelder aanwezig. Hier heb je ruimte voor stockage.

Je kan als extra een garage mee aankopen die zich iets verder in de straat bevind. Deze kan je aankopen aan 28 000 euro.

Technisch:
EPC: 125 kWh/m2jaar/ label B, UC: 2862370
P-score: A, G-score: A

(Wg,Vg,Gvv,Gmo,Gvkr)

Interesse? Maak dan snel een afspraak om deze topper te komen bekijken!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

611

Bouwjaar:

1952

Renovatiejaar:

2015

Oriëntatie tuin:

Zuidwest

Bewoonbare oppervlakte:

150 m2

Oppervlakte perceel:

130 m2

Gevelbreedte:

6 m

Terreinbreedte:

6 m

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

EPC:

125 kWh/m²

Unieke code:

20230411-0002862370-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Hendrik Mertensstraat 66 9150 Kruibeke

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.