Energiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke Energiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke Energiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke Energiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke Energiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke Energiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke Energiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke Energiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke Energiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke Energiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke Energiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke Energiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke Energiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke Energiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke Energiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke Energiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke Energiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke

VerkochtEnergiezuinig 3 slaapkamer woning in Kruibeke

Beschrijving

IN OPTIE
Welkom in de Kapelstraat

De woning is gelegen in centrum Kruibeke in een doodlopende straat. Van hieruit kunnen we mooie wandelingen maken door de polders. Belangrijk om te vermelden is dat de woning gebouwd is in 2000 en een EPC label B heeft, heel energiezuinig.

Bij het binnentreden van de woning bevinden we ons in de inkomhal waar een ingemaakte kast aanwezig is voor schoenen en jassen en daarnaast ook een gastentoilet.

Na de inkomhal bevindt zich de grote leefruimte met aansluitend open keuken. In de leefruimte is er plaats voor een lange tafel met genoeg ruimte over om jouw salon te plaatsen. De keuken is ingericht met keramisch kookvuur, vaatwasser, ingebouwde oven, microgolf en koelkast. Mocht je nog een extra koelkast willen plaatsen, kan dit makkelijk in de tussenruimte tussen keuken en garage, waar ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast zijn.

Via de trap komen we boven in een ruime nachthal. In alle drie de slaapkamers (15 m2, 15m2 en 16 m2) kan een dubbel bed worden geplaatst met overvloed aan kastruimte. Op deze verdieping bevindt zich alsook de badkamerzolder die over het volledige oppervlak van de eerste verdieping loopt. Deze is momenteel nog niet afgewerkt, maar kan altijd in de toekomst worden ingericht als extra kamer.

Achteraan de woning bevindt zich een goed onderhouden tuin, met achteraan een tuinhuis. De tuin is zuidgericht en dus de ultieme plek om van de zon te genieten of om een goed rendement van (na aankoop te installeren) zonnepanelen.

Technisch:
EPC: 121 kWh/m2jaar/ label B, UC: 2968782-RES-1
P-score: C, G-score: C
(Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

Interesse? Maak dan snel een afspraak om deze topper te komen bekijken!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2000

Renovatiejaar:

2013

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Zuid

Bewoonbare oppervlakte:

227 m2

Oppervlakte perceel:

236 m2

Gevelbreedte:

7 m

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Veranda:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: C
G-score: C

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

121 kWh/m²

Unieke code:

20230821-0002968782-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Kapelstraat 35 9150 Kruibeke

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.