Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt. Unieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt.

VerkochtUnieke woning met 5 slaapkamers in gegeerde buurt.

Beschrijving

In deze unieke woning, een voormalige garage, komt het loftgevoel helemaal naar boven. Gelegen in een rustige woonwijk waar u grootwarenhuizen en winkels op wandelafstand heeft.  Met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 306m2 is er aan ruimte geen gebrek. Bij het binnenkomen kan u meteen 3 aparte kamers, een berging en een apart toilet vinden. 
Verder naar de woonkamer overvalt het open gevoel en de ruimte u. De open keuken met keukeneiland en eettoog is van alle comfort voorzien. Inductiekookplaat, koelkast, oven, microgolf, stoomoven, vaatwasser tot zelfs het ingebouwde koffiezet apparaat. De gelijkvloerse verdieping is nog voorzien van een wasplaats en veranda. Terras van 45m2 groot. 
Boven is er een aparte badkamer en 3 slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer een eigen dressing en badkamer heeft. Deze is voorzien van 2 lavabo’s, toilet en douche. Deze woning verleent zich prima tot het uitoefenen van een vrij beroep of een praktijk waar wonen en werken mogelijk is.
Mogelijkheid tot atelier. 
U moet dit gezien hebben! Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

1784

Bouwjaar:

1959

Oriëntatie tuin:

Noord

Bewoonbare oppervlakte:

306 m2

Oppervlakte perceel:

250 m2

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

2

Keuken:

1

Veranda:

1

Terras:

1

Bureau:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

412 kWh/m²

Unieke code:

20220301-0002555008-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Van De Weyngaertlei 2 2180 Antwerpen

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.