Gezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin. Gezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin. Gezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin. Gezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin. Gezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin. Gezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin. Gezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin. Gezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin. Gezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin. Gezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin. Gezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin. Gezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin. Gezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin. Gezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin. Gezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin. Gezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin. Gezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin.

VerkochtGezellige eengezinswoning met 2 slaapkamers, zolder en tuin.

Beschrijving

Van harte welkom in de Sint-Elooistraat nummer 26. Hier vindt je gezelligheid en modern comfort meteen onder 1 dak.

We nemen jou graag mee via de inkomhal met vestiairekast naar de woonkamer. De grote raampartijen laten het licht rijkelijk binnenvallen.

De open keuken sluit mooi aan op de leefruimte. Je kan hier nog perfect een tafel bijplaatsen. Ideaal voor al die gezellige koffiekletskes.

De badkamer, die bijzonder ruim is, is voorzien van een inloopdouche en badkamermeubel. En het toilet kreeg een aparte ruimte naast de moderne badkamer.

Via een aparte hal, kunnen we de trap naar boven nemen en ooh ja, die trap krijgt van ons alle credits. Het authentieke karakter spat er meteen vanaf.

Toegekomen op het eerste verdiep, trekt de slaapkamer aan de straatzijde meteen onze aandacht, dit vooral omdat deze zeer ruim is.

De andere slaapkamer is dan weer voorzien van een grote kast met verschillende componenten. Ideaal om alle kleren netjes te sorteren.

We zien jou al meteen door het raam staren naar de tuin. Die komt straks nog aan bod.

We hebben voor jou nog een zolder in petto die perfect kan dienen als extra kamer indien nodig.

En dan komen we graag terug in de tuin… de plek bij uitstek voor die verse ochtendkoffie… Van zodra de eerste zonnestralen komen piepen, spendeer je hier uren rond de barbecue met vrienden en familie of misschien wel eens met je neus in een boek. En via het zijpoortje naast de gevel, kunnen vrienden en familie de weg goed vinden.

Krijg je van deze woning instant een happy face? Contacteer ons dan als de bliksem en laat dit pand niet aan jouw neus voorbijgaan.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

349

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

110 m2

Oppervlakte perceel:

310 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Tuin:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Niet-uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

293 kWh/m²

Unieke code:

Certificaat-20230404-0002857160-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Sint-Elooistraat 26 9200 Dendermonde

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.