Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel. Unieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel.

VerkochtUnieke woning met veel lichtinval en een enorm groot ruimtelijk gevoel.

Beschrijving

Zo zal u er geen twee vinden in Brasschaat. Deze unieke woning ligt in de alom gekende Guyotdreef en is omringd door groen. 
Bij het betreden van de woning zal je het enorme ruimtelijke gevoel meteen overvallen. Hoog plafond, grote raampartijen en een hele open ruimte. Aansluiten aan de geïnstalleerde keuken is er een berging voorzien. De mezzanine boven het salongedeelte is ideaal als bureauruimte of hobbykamer. Op de eerste verdieping bevind zich een ruime slaapkamer met dressing en aansluitend een badkamer met ligbad en douche. Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers, beide voorzien van eigen terras en een gedeelde douchekamer, de wasplaats en nog een extra zonneterras. De inpandige ruime garage is voorzien van sectionaal poort. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv
 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

1999

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Noordoost

Bewoonbare oppervlakte:

213 m2

Oppervlakte perceel:

1200 m2

Gevelbreedte:

20 m

Terreinbreedte:

30 m

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Keuken:

1

Garage:

1

Bureau:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

356 kWh/m²

Unieke code:

20220525-0002611387-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Guyotdreef 18 2930 Brasschaat

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.