Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang. Rustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang.

VerkochtRustig gelegen woning met 5 slaapkamers en met achteruitingang.

Beschrijving

Vlakbij het centrum en toch wonen in een doodlopende straat waar niemand anders moet zijn. 
Welkom in deze topligging, welkom in Grasdries! U kan van deze tot in de puntjes afgewerkte woning genieten in de volle rust. 
De woning is voorzien van alles wat een moderne woning zou moeten hebben. Het is open, veel ruimte, parket, zonnepanelen, regenwaterrecuperatie, zeer energiezuinig (E-peil 16), domotica, parking enzovoort. Een woonkamer met open keuken en eiland, waar je een veel licht en volledig zicht hebt op de tuin en groen. Op de eerste verdieping zijn zijn er 3 slaapkamers en de badkamer met douche, een extra toilet en dubbele lavabo.  De tweede verdieping is voorzien van nog 2 slaapkamers, met airco.
Deze fantastische woning is een must see en vooral een must buy 😉
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2015

Oriëntatie tuin:

Zuidoost

Bewoonbare oppervlakte:

218 m2

Oppervlakte perceel:

217 m2

Gevelbreedte:

7 m

Terreinbreedte:

7 m

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

24 kWh/m²

Unieke code:

11008-G-2013/B/0424/EP02727/A001/D01/SD001

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Grasdries 18 2930 Brasschaat

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.