Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy. Charmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy.

VerkochtCharmewoning met drie slaapkamers en zonovergoten tuin met alleen maar privacy.

Beschrijving

Deze gezellige charmewoning kan je vinden vlakbij het centrum van Brasschaat, scholen, winkels en het welgekende ijssalon  ‘Cocorico’. Je zou zeggen, drukke ligging, echter heeft u amper geluidshinder binnen de woning en in de tuin. Dus daar moet je het niet voor laten.
Op de gelijkvloerse verdieping is er een aparte inkomhal een zeer lichtrijke woon- en eetkamer voorzien van lichtkoepels waarvan de authenticiteit bewaard is gebleven, enige charme dus. De keuken, ook voorzien van een mooie lichtkoepel in het dak,  geeft rechtstreeks toegang tot de zeer zonnige tuin waar privacy gegarandeerd is.
In totaal zijn er drie volwaardige slaapkamers. De ruime badkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is voorzien van een ligbad, een extra toilet en een lavabo. Eveneens is daar de aansluiting voor je wasmachine. Parkeren zonder problemen vlak voor de deur. Een goede woning, voor een klein prijsje, met privatieve tuin, veel licht, ruime badkamer, 2 toiletten en nog een extra douchekamer. En o ja, parking voor de deur.  Maak snel je afspraak! Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Oriëntatie tuin:

Zuidoost

Bewoonbare oppervlakte:

130 m2

Oppervlakte perceel:

196 m2

Gevelbreedte:

4 m

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Keuken:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

567 kWh/m²

Unieke code:

20211210-0002501418-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Lage Kaart 221 2930 Brasschaat

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.