Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene! Verzorgde moderne woning in het prachtige Hingene!

VerkochtVerzorgde moderne woning in het prachtige Hingene!

Beschrijving

Welkom te Hingene. Deze rustige, familiale en bosrijke deelgemeente van Bornem heeft werkelijk alles wat je zoekt. Wij voelen ons hier helemaal thuis en jij allicht ook.

Het park achter de hoek en de winkels in je straat! Super praktisch en ontspannend tegelijk.

Het centrum van Bornem en het station bevinden zich dan ook nog eens op een boogscheut van deze knappe woonst.

Zullen we even binnenkijken?

Nog snel even zwaaien naar de buren voor jullie de oprit oprijden.

Bij het bouwen van de woning werd er goed nagedacht om een lichtrijke, ruime woning te creëren – en dat is hier goed gelukt! We wandelen via de inkomhal door naar de open leefruimte. De knusse TV-hoek is er om te relaxen, maar voor we dit doen gaan we eerst een snelle hap klaarmaken in onze open keuken. In de zomer kan je deze maaltijd nuttigen op het terras buiten, maar bij winterse temperaturen kan je kiezen voor het plekje aan het raam in de keuken, deze geeft uit op de tuin. Wat voelt het zonnetje heerlijk aan.

We wandelen terug naar de inkomhal en doen daar een eerste deur open. Hier kan je het gastentoilet met handenwasser terugvinden. Daarna nemen we de trap naar boven en gaan naar de eerste verdieping. Daar kan je maar liefst 3 slaapkamers terugvinden. Ga je ze allemaal benutten als slaapkamer? Of werk je van thuis uit en heb je dus nood aan een bureauruimte? Kies maar!
Die maatkasten op de gang ook gezien? Opgeruimd staat alvast netjes.

Op de eerste verdieping kan je niet enkel een toilet en de slaapkamers terugvinden, maar ook de badkamer. Wedden dat je zeker de rust zal vinden in het grote ligbad? Of moet het in de ochtend snel gaan? Dan komen de douche en dubbele lavabo zeker van pas!

We nemen de vaste trap naar de zolder en komen toe in een volledig ingerichte en afgewerkte ruimte. Momenteel dient deze als speelruimte en slaapkamer, maar je hebt wellicht ook andere ideeën wat je ermee wenst te doen.

Onze laatste halte nemen we beneden. Want je hebt natuurlijk nog niet alles gezien. De woning beschikt over een grote garage met wasplaats. Die inbouwkasten komen zeker van pas! En als kers op de taart een me-ga knappe tuin. De authentieke muren komen hier heel erg mooi tot zijn recht.

Mocht je toch nog nood hebben aan extra opbergruimte, dan kan je deze zeker kwijt in de droge kelder.

Bovendien is er ook een kruipkelder.

Zoals je ziet, deze woning heeft werkelijk alles en is volledig instapklaar.

Deze woning kan helemaal de jouwe worden vanaf 15 juli 2022.

Helemaal getriggerd? Wellicht! Je kan ons bereiken op het nummer 0800 29 303. We helpen jou met een glimlach verder.

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

981

Bouwjaar:

2001

Staat:

Instapklaar

Oriëntatie tuin:

Oost

Bewoonbare oppervlakte:

206 m2

Oppervlakte perceel:

356 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Garage:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

209

Unieke code:

20211012-0002476162-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Cesar Van Kerckhovenstraat 5A 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.