Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst Ruime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst

VerkochtRuime gezinswoning met een zalige tuin in centrum Branst

Beschrijving

Welkom te Branstsedreef 10 Bornem.
Langsheen de mooiste dreef van Klein-Brabant is deze ruime te renoveren gezinswoning gelegen. Het heeft alles in huis om jou en je gezin binnenkort het nodige comfort te geven.

We starten graag in de ruime inkomhal die ons doet begeven naar de eetkamer. Hier kunnen we al een glimp meepikken van de tuin die achter gelegen is. Naast de eetkamer, hebben we de woonkamer. Zie je dit liever als 1 geheel of hou je graag de 2 gescheiden? Alles is mogelijk. De keuken piept achter het hoekje. Deze is te renoveren maar de plaats is perfect. In een wip sta je op het terras en sta je te genieten van enkele zonnestralen. En wens je wat schaduw, dan biedt het overdekt terrasje perfect de oplossing.

Verder beschik je ook nog over een wasplaats en een apart gastentoilet.

Draaien we de trap mee naar boven in de inkomhal, komen we terecht in 4 zeer ruime slaapkamers. De nachthal is prachtig. En de badkamer is te renoveren maar ook hier is echt de ruimte om al het nodige te voorzien.

Met een vlieringtrap, kom je op zolder terecht! We verklappen nog niet hoe ruim deze wel is ;-). Heb je dus nood aan bergruimte, dan biedt de zolder en de stallingen achteraan zeker een oplossing.

Je wagen stal je perfect in de garage maar weet dat er een parking vlak voor de deur is waar je steeds een plekje kan bekomen.

Gecharmeerd door de grootte van deze knappe eigendom? Laat dan snel van je horen via bornem@m3makelaars.be
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Interactief vloerplan

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

1313

Bouwjaar:

1974

Staat:

Te renoveren

Oriëntatie tuin:

Zuidoost

Bewoonbare oppervlakte:

250 m2

Oppervlakte perceel:

704 m2

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Enkele beglazing

Unieke code:

20230907-0002982996-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Branstsedreef 10 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.