Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage.

VerkochtPraktische rijwoning met 3 slaapkamers en garage.

Beschrijving

Welkom te Wereldstraat 13 te Bornem. Wil je graag dichtbij het centrum wonen, maar hou je toch niet van die drukte? Dan is dit de per-fec-te locatie! 

Toegekomen in de inkomhal hangen we onze jas even aan de kapstok. We doen de eerste deur open en we zien meteen een gezellige woonkamer. We lopen een beetje door en komen toe in de keuken. Deze ruimte, alsook de leefruimte, geeft uit op de tuin. Het pluspunt van deze woning is dat je deze nog helemaal naar je hand kan zetten. Hou je de twee ruimtes liever gescheiden van elkaar? Of gooi je toch alles open? Alles kan hier nog, dus laat die ideetjes maar eens goed borrelen.

We wandelen terug naar de inkomhal en houden halt aan de trap. Voor we naar boven gaan, nemen we nog snel een kijkje in het kleinste kamertje van de woning. Hier kan je het toilet terugvinden. Daarna nemen de trap naar boven. Hier kan je 2 grote slaapkamers terugvinden. Een tweepersoonsbed kan je hier perfect plaatsen. De derde slaapkamer is iets kleiner. Ofwel maak je hier een leuke kinderkamer van of liever een trendy dressing? Of werk je graag van thuis? De keuze is nog helemaal aan jou. De badkamer is momenteel uitgerust met een douche.

Heb je toch nog nood aan extra ruimte, dan kan je eventueel de zolder nog omtoveren. De ruimte is er, nu de indeling nog ;-). Of heb je nog wat nood aan extra bergruimte, dan biedt de kelder nog een oplossing. Opgeruimd staat netjes.

We nemen de trap terug naar beneden en gaan nog even naar de tuin. Momenteel aangelegd met kunstgras maar je ziet meteen de vele mogelijkheden die deze tuin biedt. Dankzij de achteruitweg kan je perfect je wagen en fietsen stallen in de garage maar deze heeft nog wat renovatieliefde nodig.

Hebben we jou geprikkeld om toch even te komen kijken? Gelijk heb je! We ontvangen jou met heel veel plezier.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

651

Bouwjaar:

1965

Oriëntatie tuin:

Noordwest

Bewoonbare oppervlakte:

115 m2

Oppervlakte perceel:

160 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

347 kWh/m²

Unieke code:

20221128-0002738200-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Wereldstraat 13 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.