Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg. Leuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg.

VerkochtLeuke knusse woning met 2 slaapkamers, tuin en achteruitweg.

Beschrijving

Welkom te Lindestraat 47 in Bornem!

Misschien is dit wel jouw kans en kunnen die verhuisdozen binnenkort uit de kast. We beginnen onze rondleiding alvast in de inkomhal die zeer uitnodigend is.

Stap binnen in de ruime woonkamer, waar je ’s avonds lekker kan ontspannen met de rolgordijnen dicht.

De keuken is zo goed als nieuw en perfect om de heerlijkste gerechten te bereiden. Houd je kookboeken dus in de buurt!

Daarnaast hebben we een grote berging, een wasplaats en een gastentoilet. Vanaf de inkomhal nemen we de stijlvolle trap naar boven. Hier vind je twee slaapkamers en een royale badkamer die voelt als een balzaal. Dit is echt een pareltje!

Een charmant tuintje maakt het geheel af, en je kunt je fietsen gemakkelijk achterin de tuin opbergen.

En mocht je graag nog wat opbergruimte nodig hebben, dan biedt de droge kelder en de zolder misschien wel een oplossing. Opgeruimd staat netjes.

Oohja, en de ligging is su-per centraal. In een wip sta je in het centrum of aan het treinstation.

Klinkt dit al goed in de oren en wil je deze parel graag in het echt zien? Wij kunnen niet wachten om je rond te leiden!
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

446

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

105 m2

Oppervlakte perceel:

150 m2

Gevelbreedte:

5 m

Terreinbreedte:

5 m

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Tuin:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Niet-uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: B
G-score: B

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

187 kWh/m²

Unieke code:

20230112-0002777936-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Lindestraat 47 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.