Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat. Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat.

VerkochtIndrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat.

Beschrijving

Indrukwekkende woning met grote oprit in rustige straat.

20 jaar woonden ze hier met hart en ziel in dit huis. De huidige eigenaars zijn vol lof over hun ruime woning en hebben deze tot op de dag van vandaag tiptop onderhouden. Zeker een woning om over naar huis te schrijven!

Praktisch ingericht

We starten alvast onze rondleiding bij het begin en dat is in de inkomhal. Een moderne stairway to heaven trekt meteen onze aandacht. Deze ziet er spiksplinternieuw uit! In de inkomhal, kan het kleinste kamertje niet ontbreken. Een gastentoilet met handenwasser, volledig betegeld maar vooral lekker praktisch. En die jassen en schoenen, die plaatsen we mooi in de ingemaakte kast. Opgeruimd staat heel netjes.
We lopen verder door naar de woonkamer, ook lekker strak en modern. Maar gezelligheid zal hier zeker niet ontbreken, wandverlichting een open haard en elektrische rolluiken. De manier om je woning s’avonds lekker om te toveren naar een warm nest.
We hebben voor jou ook nog een volledig uitgeruste keuken met heel wat kasten en een groot aanrecht voor jou in petto. Dus steek die kookboeken zeker niet al te ver weg bij de verhuis want je kan ze zeker en vast gebruiken. Aansluitend aan de keuken, een me-ga uitgeruste wasplaats met uiteraard, weer ingemaakte kasten. 
De garage ligt in het verlengde en wat is die lekker ruim. Je deuren van je wagen kunnen zeker en vast goed open wanneer je je wagen af en toe hier zal stallen. Alle nutsvoorzieningen zijn ook hier terug te vinden. Zo wordt de woning verwarmd op gas en heeft de brander recent nog een onderhoud gekregen. Er is een alarminstallatie aanwezig en deze ruimte wordt ook goed in het oog gehouden.
Nog een extra voordeel de woning is ook deels onderkelderd en de kelder is zo droog als wat, en dit kunnen we ook over de kruipkelder zeggen. De elektrische installatie vraagt geen aandacht meer! Volledig gekeurd en conform bevonden! Schema’s aanwezig! Wat had je anders verwacht? Nog een smeerput misschien met loopcat? Ook dat kan je hier afvinken! En overweeg je misschien om zonnepanelen te plaatsen? Ook dat kan snel gaan want alle leidingen en rails liggen klaar. 
Wanneer we de trap naar boven nemen in de inkomhal, komen we toe aan 2 ruime slaapkamers. Rolluik naar beneden en zoete dromen komen hier vanzelf.
De derde kamer is ideaal als opbergruimte. Geen gedoe om die stofzuiger telkens naar boven of naar beneden te halen. 
En dan die badkamer… waaaaaw! Ligbad, douche … je hebt ze gewoon allebei. Alles is zo goed onderhouden geweest en dat zie je meteen. Het kraanwerk blinkt.
Benieuwd naar de laatste ruimte? Dan nemen we nog even de laatste trap naar boven en we komen op de zolderkamer met jawel, een ingemaakte dressing! Whoop Whoop. Altijd leuk als we dit kunnen aanbieden aan onze klanten.
En kijk eens achter het hoekje, een infraroodsauna! PICTURE PERFECT! 
Voel je al wat vlinders in je buik voor deze woning? Dan klinken we misschien binnenkort op jouw nieuwe aankoop in je tuin. Lekker  onderhoudsvriendelijk en volledig omheind.
Wij nemen alvast wat lekkers mee 🙂

Tot binnenkort?

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

955

Bouwjaar:

2002

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

260 m2

Oppervlakte perceel:

411 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Garage:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

220

Unieke code:

20220522-0002608828-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Karel Van Doorslaerlaan 11 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.