Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie

VerkochtHalfopen bebouwing met 3 slaapkamers en tuin op TOPlocatie

Beschrijving

Welkom te Broekstraat 38. Achter deze leuke gevel, schuilt een woning die helemaal klaar is om jou te verrassen. Parkeer je wagen alvast op de oprit vooraan en we beginnen aan onze rondleiding.

Als eerste komen we toe in de inkomhal. We doen onze schoenen uit en zetten deze even aan de kant. Daarna lopen we door naar de leefruimte. Hier zijn de leefruimte en open keuken perfect met elkaar gecombineerd.

We lopen verder door naar de open keuken. Deze is gebruiksvriendelijk én helemaal geïnstalleerd. Volledig klaar om een lekkere maaltijd te bereiden dus. Hier nemen we rustig onze tijd om te proeven van al dat lekkers en dit met zicht op de leuke, gezellige tuin.

Eens ons buikje vol, nemen we de trap naar boven. De eerste ruimte waar we onze halte zullen houden is de badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, toilet en lavabo.

In de ruimte ernaast kan je alvast de eerste slaapkamer terug vinden. Wat is het heerlijk als het zonnetje hier naar binnen valt.

De tweede slaapkamer is iets ruimer, een tweepersoonsbed kan hier makkelijk geplaatst worden.

De vaste trap naar de zolder brengt ons naar een volwaardige slaapkamer. Je mag dit dus gerust de master bedroom noemen. Voldoende stockageruimte aanwezig. Maar heb je toch nog nood aan wat extra ruimte, dan is de bergzolder nog een extra optie. Ideaal voor het stockeren van extra dozen.

Eenmaal terug beneden, lopen we door naar de Zuidgerichte tuin. Hier is een terras, een groen grasperkje en een tuinhuis aanwezig. Hier wordt het genieten, zowel winter als zomer.

Op het gelijkvloers kunnen we ook nog een berging terugvinden. Ideaal voor de wasjes en de plasjes. Hier vinden we ook nog een douche en een gastentoilet terug. Wat handig!

Met de nodige verdere afwerking én een likje verf, tover jij deze woning hélemaal om tot jouw gezellige cocon!
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

1955

Staat:

deels te renoveren

Oriëntatie tuin:

Zuid

Bewoonbare oppervlakte:

138 m2

Oppervlakte perceel:

225 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

313

Unieke code:

20220211-0002544105-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Broekstraat 38 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.