Energiezuinige, gasonafhankelijke woning (geen variabele prijzen!) Energiezuinige, gasonafhankelijke woning (geen variabele prijzen!) Energiezuinige, gasonafhankelijke woning (geen variabele prijzen!) Energiezuinige, gasonafhankelijke woning (geen variabele prijzen!) Energiezuinige, gasonafhankelijke woning (geen variabele prijzen!) Energiezuinige, gasonafhankelijke woning (geen variabele prijzen!) Energiezuinige, gasonafhankelijke woning (geen variabele prijzen!) Energiezuinige, gasonafhankelijke woning (geen variabele prijzen!) Energiezuinige, gasonafhankelijke woning (geen variabele prijzen!)

VerkochtEnergiezuinige, gasonafhankelijke woning (geen variabele prijzen!)

Beschrijving

Op een steenworp van de Scheldedijk, in het centrum van deelgemeente Branst worden drie woningen met zuidgerichte tuin opgericht. De woningen zijn gelegen op wandelafstand van de beschikbare winkels en de vele wandel- en fietsroutes die de streek doorkruisen.

E-Peil

De woningen voldoen minimaal aan een E-peil 35. Het exacte E-peil zal definitief worden vastgelegd in een attest dat uiterlijk 9 maanden na de oplevering van de woning overhandigd wordt aan de koper.

Achteruitweg

De woning beschikt ook over een gemeenschappelijke toegang tot de tuin achteraan.

Tegels

De tegelvloeren zijn te kiezen in de toonzaal van de firma Van Den Bossche – Bornem en hebben een standaardformaat 45 x 45 niet gerectifieerd. Deze worden voorzien op het volledige gelijkvloers en de badkamers op de eerste verdieping.
Overal waar vloeren voorzien zijn worden plinten voorzien met een winkelwaarde van 8,00 €/lm (excl.BTW).
Er kan een keuze gemaakt worden voor een andere uitvoering of ander materiaal mits goedgekeurde verrekening.

Parket

In de slaapkamers, de hal en de dressing wordt de vloerbekleding uitgevoerd in een meerlaags parket met een toplaag in eik, planken van ca. 15 cm breed en gelijmd op de dekvloer. Particuliere handelswaarde: 50,-€/m² exclusief BTW. De plinten bij de parketvloeren zijn schilderplinten in MDF.

Wandafwerking badkamers

Faience te kiezen in de toonzaal van de firma Van Den Bossche – Bornem. In de grote badkamer worden wandtegels voorzien met een minimumformaat van 20 x 20 cm en een maximumformaat van 30 x 60 cm. De betegeling is in badkamer voorzien tot ca. 200 cm hoogte op de muren boven het bad en boven de douchetub (voor zover aanwezig in de betreffende woning).
In de kleine badkamer zijn geen wandtegels voorzien.
In de voorziene prijs is begrepen : leveren en plaatsen (normaal patroon) + opvoegen van de faience, waarvan de winkelwaarde 35,00 €/m² (excl. BTW) bedraagt voor de badkamer.

Zolder

De zolderverdieping wordt in niet afgewerkte toestand, ongechaped verkocht. De koper is dus vrij zelf de indeling te bepalen en zelf een keuze te maken in de technieken en de afwerkingsmaterialen.

Binnendeuren

Standaard schilderdeuren (winkelwaarde 250,-€) met inox deurkrukken + rosassen.

Trappen

De trappen van gelijkvloers naar eerste worden uitgevoerd in beton, afgewerkt met granito treden. De trappen naar de zolder worden standaard uitgevoerd in eerste keuze beukenhout onbehandeld, afwerkingslaag dus nog af te werken door de koper. De trappen worden niet voorzien van een tegentrede, de treden zijn maw open. De handleuning of borstwering zal in dezelfde houtsoort worden uitgevoerd als de trap, en dit voor het gehele trapgeheel (van gelijkvloers te zolder). De koper is vrij in de keuze van de afwerkingslaag (verven, vernissen, oliën…).

Keukeninrichting

Voor elke woning is een hedendaagse keuken voorzien van een hoogstaande kwaliteit, samengesteld volgens keuze en ontwerp van de klant. Het ontwerp en de opstelling van de keuken, inbegrepen in de aankoopprijs van de woning, wordt informatief aangeduid op het verkoopplan. De verdere, gepersonaliseerde uitwerking van de keukenopstelling gebeurt in een latere fase van het bouwproces. Voor het geheel van het keukenmeubilair inclusief de toestellen is een handelswaarde van 7.000,-€ (excl. BTW) voorzien. Keuze kan gemaakt worden voor een andere uitvoering binnen dezelfde prijsklasse of mits opleg.

Sanitair

Enkel de grote badkamer is voorzien van leidingen. Wanneer de kopers deze willen inrichten als tweede badkamer, zal er een verrekening gebeuren voor de bijkomende plaatsing van leidingen, toestellen,…In de woningen is een particuliere handelswaarde voorzien voor de levering & plaatsing van de sanitaire toestellen, kranen en badkamermeubelen van 4.500,-€ (excl. BTW). De sanitaire toestellen worden gekozen bij een door de bouwheer aangeduide leverancier (Desco)

Verwarming

De warmteproductie gebeurt door middel van een individuele lucht/water warmtepomp, de buitenunit wordt opgesteld achteraan de tuin, de binnenunit in de bergruimte op het gelijkvloers. In elke woning gebeurt de warmteafgifte d.m.v. vloerverwarming, met eventuele toepassing van individuele verwarmingstoestellen in functie van de noodzaak. In de grote badkamer wordt een elektrische regelbare radiator voorzien, zodat de temperatuur in deze ruimte regelbaar is. De productie van warm water gebeurt door middel van dezelfde warmtepomp die ook instaat voor de verwarming.

Ventilatie

Elke woning wordt voorzien van een individuele extractieventilatie met intelligente regekleppen (C+ systeem). De ventilatie-unit wordt geplaatst op zolder.

PV-panelen

Om een E-peil van 20 na te streven kunnen er optioneel PV-panelen geplaatst worden op het achterste dakvlak van de woning. Een verrekening wordt hiervoor opgesteld.

Tuinen en terrassen

De afwerking van de buitenaanleg rond de woning is als volgt:
– voortuin: wordt aangelegd met klinkers.
– achtertuin: standaard wordt een terras voorzien (afmetingen volgens verkoop plan) uitgevoerd in tegels met aankoopwaarde 35,-/m²
– de tuin zal vlak worden afgeleverd, aangevuld met een laag zwarte grond, de koper is vrij om zelf gras te zaaien of bijkomende aanplantingen te doen.
– zwarte draadafsluiting op de perceelsgrens, met tuinpoortje achteraan. Hoogte draadafsluiting is 180 cm.

Oplevering

Oplevering is voorzien eind 2022.

Kostenplaatje

De kostprijs van deze woning bedraagt 420.000 EUR, opgesplitst grondaandeel 125.000 EUR (aan 12% registratierechten) en constructie 295.000 EUR (mogelijks aan 6% btw).

Volgende kosten zijn ten laste van de koper/eigenaar en zijn  niet in de verkoopprijs inbegrepen:
 

  • Het aansluiten van de nutsvoorzieningen van gas, water en elektriciteit met inbegrip van de meters.
  • Het aansluiten van telefoon en tvdistributie.
  • Het indienststellen van de gemeenschappelijke meters voor elektriciteit en water.
  • Alle verplichte keuringen voorafgaand aan de individuele indienststellingen van gas, water, elektriciteit en cvketel
  • Het indienststellen van meters voor gas,elektriciteit en water
  • Individuele aansluiting voor telefoon en tv-distributie
  • Aansluiting hoofdafvoer op de straatriolering

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2021

Staat:

nieuw

Oriëntatie tuin:

Zuid

Bewoonbare oppervlakte:

160 m2

Oppervlakte perceel:

137 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Parking buiten:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Benedenstraat 49 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.