Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk Charmante bungalow in rustige woonwijk

VerkochtCharmante bungalow in rustige woonwijk

Beschrijving

Welkom te Sleutelbloemenlaan 1 in Bornem.

Deze charmante bungalow biedt een rustige oase. Volg je ons even mee?

We komen toe in de inkomhal waar we ook al meteen het eerste kamertje terugvinden, namelijk het gastentoilet.

Lopen we iets verder door, dan komen we toe aan de badkamer. Deze is uitgerust met een dubbele lavabo en een ontspannend ligbad. Ook bevindt zich hier het tweede toilet.

Verder beschikt deze woning ook over 3 slaapkamers op het gelijkvloers. De keuken, compleet met moderne voorzieningen, en de handige aansluitende berging, vormen het kloppend hart van de woning. De ruime leefruimte straalt warmte uit. Dit is dankzij de aanwezigheid van een gezellige houtkachel en grote ramen , die trouwens recent werden vernieuwd, die het interieur verlichten met natuurlijk licht.

Een vaste trap leidt naar de zolderkamer en de grote zolder. Beide ruimtes bieden flexibiliteit voor nog extra opbergruimte of extra slaapcomfort. Je kan zelf nog helemaal kiezen wat je hiermee doet, maar een goede start werd hier alvast voor jou gemaakt.

De inpandige garage en oprit, zorgen voor handige parkeermogelijkheden. Dit in combinatie met de locatie, maakt deze woning een gewilde plek om thuis te komen.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

1355

Bouwjaar:

1979

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Zuidoost

Bewoonbare oppervlakte:

221 m2

Oppervlakte perceel:

556 m2

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

372 kWh/m²

Unieke code:

20231204-0003055177-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Sleutelbloemenlaan 1 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.