Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving. Bel-étage met terras in rustige woonomgeving.

VerkochtBel-étage met terras in rustige woonomgeving.

Beschrijving

Deze bel-étage werd in 2015 goed onder handen genomen en dat merk je echt in elke ruimte. Een modern interieur maar pure gezelligheid. Binnen geniet je van opmerkelijke huiselijkheid, buiten waan je je instant in de mooiste parken. En de kids, die halen hun hart op in de cosy speeltuin.

Parkeer je wagen gerust even voor de deur en we nemen jou graag mee op tour in de woning.

In de inkomhal, hangen we gerust even onze jas weg en lopen we de eerste kamer binnen. Deze kamer kan perfect dienen als bureau want distributie is hier voorhanden maar heb je nood aan een derde slaapkamer. Dat kan perfect maar aan jou de keuze. 
Naast de slaapkamer, een knappe badkamer met inloopdouche die eruit ziet als nieuw! Netjes, zo hebben we het graag.
En wanneer je boodschappen hebt gedaan, heb je achteraan heel wat plek om alles een plekje te geven. En de wasjes en de plasjes kunnen ook hier perfect gedaan worden. 
Weet ook dat je aan het terras achteraan nog een leuke ruimte hebt met zicht op groen. Dit plekje krijgt alvast ook een leuke invulling. Op dit moment is dit de hobbyruimte maar thuiswerkers zullen hier zeer productief aan hun dag kunnen starten en doet jouw werkstress instant vervagen.
Het terras, lekker groot! jouw garantie op zalige BBQ’s en zonnige aperitiefmomentjes.

We nemen de trap naar boven. Een knappe ingemaakte kast en gastentoilet trekken meteen onze aandacht maar wacht als je de woonkamer met keuken ziet. Natuurlijk licht overvalt ons overvloedig. Hier zal je niet veel gebruik maken van enkele schakelaars want dat is ook echt niet nodig. En mocht je ze toch willen gebruiken, geen probleem want led-verlichting is aanwezig. 
De keuken is voorzien van alle comfort dus sta je graag in de keuken en kook je graag! Dan kan dit binnenkort in deze trendy keuken met zicht op enkele prachtige bomen.
Zet de schuifraam maar open en geniet dagelijks van het getsjirp van de vogels. Za-lig! Koffietje erbij en boordevol energie om de dag te starten. En er is een glazen balustrade dus helemaal kids-proof!

Op de tweede verdieping hebben we voor jullie nog 2 slaapkamers in de aanbieding die lekker ruim zijn. En ook nog een badkamer die net zoals de andere spiksplinternieuw is.

Kortom, gezelligheid alom en kwalitatieve materialen zijn de troeven van deze woning. Van een videofoon op de eerste verdieping, elektrische rolluiken tot de evo home waarmee je op afstand de verwarming van elke ruimte apart kan bedienen. Ideaal voor als je terugkomt van vakantie.

Wil je graag een bezoek brengen aan deze energiezuinige woning? Laat je enthousiasme horen via 0800 29 303.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

812

Bouwjaar:

2002

Renovatiejaar:

2015

Staat:

uitstekend

Bewoonbare oppervlakte:

140 m2

Oppervlakte perceel:

95 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Keuken:

1

Terras:

1

Bureau:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

97

Unieke code:

Certificaat-20220531-0002607742-RES-3

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Sint-Margaretaplein 13 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.