Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers. Woning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers.

VerkochtWoning te koop met grote tuin en 5 slaapkamers.

Beschrijving

IN OPTIE! Heerlijk wonen met een prachtige grote tuin? Dit wil je even lezen, toch?

Deze charmante gevelwoning is gelegen in de Kruiskenslei 157 te Boom en we nemen je graag mee voor een rondleiding. 

We starten in de inkomhal en leggen onze jas alvast even opzij. Eenmaal binnengekomen in de leefruimte, merk je meteen de gezelligheid op. De keuken is volledig geïnstalleerd en alles is voorhanden om een heerlijk diner klaar te maken. Leg die kookboeken maar niet te ver weg bij de verhuis. Aanpalend aan de keuken, hebben we nog een volledig vernieuwde badkamer met douche en toilet en een zeer lichtrijke veranda. We wandelen naar de eerste verdieping en daar vinden we drie ruime slaapkamers. Als dit allemaal nog niet genoeg is, biedt de zolderverdieping nog twee extra ruime slaapkamers. Hier komen gelukzalige dromen vanzelf.
Er is ook nog een kelder voorhanden. Opgeruimd staat netjes.

Wat hebben we nog in petto voor jou… een zalig west-georiënteerde tuin met een groot houten terras, een ruim tuinhuis en een super knappe treurwilg waar je allicht eens de koelte zal opzoeken wanneer de temperaturen terug de hoogte ingaan.

Deze woning is beschikbaar uiterlijk op 1 mei 2023. 

Helemaal getriggerd? Bel gauw voor uw afspraak.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

745

Bouwjaar:

1930

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

186 m2

Oppervlakte perceel:

472 m2

Aantal slaapkamers:

5

Keuken:

1

Veranda:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Niet-uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

224

Unieke code:

20220826-0002662715-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Kruiskenslei 157 2850 Boom

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.