Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage.

VerhuurdEnergiezuinige woning met 3 slaapkamers en garage.

Beschrijving

Welkom te Droogveldstraat 87. Deze energiezuinige woning is gelegen aan één van de mooiste dijken van België. Hou je van natuur, lange wandelingen en een mooie zonsondergang? Dan is deze woning echt een bezoekje waard.

Een modern interieur maar pure gezelligheid. Deze woning heeft werkelijk alles.

Parkeer je wagen gerust even in de inpandige garage en we nemen jou graag mee op tour in de woning.

In de inkomhal, hangen we onze jas weg in de aparte vestiaireruimte en nemen de trap naar de 1e verdieping. Heb je liever de lift? Dat kan ook. Want deze woning is rolstoelvriendelijk.

Toegekomen op de 1e verdieping wandelen we door de dubbele glazen deur en betreden we de gezellige leefruimte met open keuken. De hyper-geïnstalleerde keuken valt jou meteen op, want de eigenaar heeft aan alles gedacht. Aan de ene kant heb je de eettafel, hier is het genieten van een heerlijke maaltijd. En aan de andere kant is er een bureau voorzien. Super praktisch! Heb je op een kille avond wat nood aan extra gezelligheid? Dan doet de gashaard zijn ding. Op deze verdieping vinden we het eerste terras terug. Zet de schuifraam maar open en geniet dagelijks van het getsjirp van de vogels.

Wat vinden we op deze verdieping nog terug? Een knappe badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo. Geen keuzestress dus!

We nemen de trap naar boven. Hier vinden we de eerste slaapkamers terug. Allebei voorzien van knappe ingemaakte kasten en veel ruimte. In de slaapkamer achteraan overvalt natuurlijk licht ons overvloedig.  En het terras, WAUW. Lekker groot en met een geweldig knap uitzicht op de dijk en de Schelde.

We nemen de trap (of lift, aan jou de keuze) naar het gelijkvloers. Ook de garage is voorzien van alle comfort. Aan opbergruimte geen gebrek. En de wasjes en de plasjes kunnen ook hier perfect gedaan worden. 

Op het gelijkvloers hebben we voor jullie nog een slaapkamer in de aanbieding die lekker ruim is. En ook nog een badkamer die net zoals de andere spik en span in orde is.

We nemen de deur naar buiten en komen toe aan het terras, lekker groot!  Jouw garantie op zalige BBQ’s en zonnige aperitiefmomentjes 😉

Last but not least geven we graag nog even mee dat deze woning voorzien is van 3 toiletten. Op elke verdieping kan je er eentje terugvinden. Wat handig!

Kortom, gezelligheid alom en kwalitatieve materialen zijn de troeven van deze woning. Aan jouw comfort werd ook gedacht, de airco’s in alle ruimtes zorgen voor de nodige afkoeling tijdens die zwoele zomeravonden.

In december wordt de woning ook voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo hoef je jou geen zorgen te maken over een té hoge energiefactuur.

De woning kreeg zonet ook een nieuw likje verf. Volledig instapklaar dus!

Wil je graag een bezoek brengen aan deze energiezuinige woning? Laat je enthousiasme horen via 0800 29 303.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

Nieuwe staat

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

220 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Keuken:

1

Garage:

1

Terras:

2

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

EPC:

119 kWh/m²

Unieke code:

20221108-0002720145-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Droogveldstraat 87 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.