Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage. Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage. Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage. Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage. Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage. Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage. Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage. Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage. Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage. Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage. Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage. Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage. Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage. Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage. Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage. Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage. Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage. Charmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage.

VerhuurdCharmante, halfopen bebouwing met 1 slaapkamer, tuin en inpandige garage.

Beschrijving

Woon je graag dichtbij het centrum en fiets je wel eens graag naar de bakker en beenhouwer? Dan wordt deze charmante woning misschien wel jouw nieuwe thuis.

Meer weten? Zet jouw gps maar in op Barelveldweg 46 te Bornem en wandel even met ons mee door de woning.

Bij het betreden van deze woning kom je via de inkomhal in de gezellige leefruimte. Aan de andere kant van de inkomhal kan je de keuken terugvinden. Het keukenraam dat uitgeeft op de tuin zorgt ervoor dat er natuurlijk licht binnenvalt.

De badkamer is voorzien van een douche, toilet en lavabo.

Een omheinde tuin staat alvast op u te wachten. Laat die zomer maar komen!
Verder beschikt u ook nog over een ruime garage. Jij kiest zelf wat je hiermee doet: is het voor de wagen? Of heb je nood aan extra stockageruimte?

Ohja, de leuke buren krijg je er hélemaal gratis bij 😉

Onmiddellijk beschikbaar.
Huurprijs: 750 euro/maand.

Huurafspraken: eerste maand vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg, helft van de kosten van de plaatsbeschrijving.

Zin om dit eens in het echt te komen bekijken? Vul dan onderstaande link in en we contacteren jou met plezier: https://m3-bornem.mytenantprofile.be/property/62395829fef5d1319eea3bbf

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

Licht op te frissen

Oriëntatie tuin:

Noordwest

Bewoonbare oppervlakte:

77 m2

Oppervlakte perceel:

85 m2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

512

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Barelveldweg 46 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.