Grote nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin. Grote nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin. Grote nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin. Grote nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin. Grote nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin. Grote nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin. Grote nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin. Grote nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin. Grote nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin. Grote nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin. Grote nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin. Grote nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin. Grote nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin. Grote nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin. Grote nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin.

VerhuurdGrote nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin.

Beschrijving

IN OPTIE
Welkom in de Christine D’Haenstraat 15 te Belsele,

Graag ontvangen we jullie in deze nieuwbouwwoning die in juni werd opgeleverd.

We komen binnen in de inkomhal van de woning waar een apart toilet aanwezig is. Verder op het gelijkvloers bevindt zich de woonkamer vergezeld van een open keuken. Deze keuken is ingericht met ingebouwde oven, vaatwasser en keramisch kookvuur. Naast de keuken is een berging-technische ruimte waar alle meters en elektriciteitskast aanwezig zijn. Via de het grote schuifraam aan de woonkamer is de toegang tot het terras en tuin mogelijk.

Op de eerste verdieping bevinden zich de 3 ruime slaapkamers, de badkamer, een apart toilet en een technische ruimte voorzien van het ventilatiesysteem. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele lavabomeubel en toilet.

De auto kan zeer makkelijk worden geparkeerd op de oprit langs de zijkant van de woning. Deze biedt plaats voor 2 wagens, waarvan er een overdekt kan staan onder de eerste verdieping van het huis.

EPC (proefcertificaat): 73 kWh/m2jaar, E36
Nutsvoorzieningen: zelf af te sluiten
Waarborg: 3 maanden huur
Plaatsbeschrijving: 240 euro/per partij
Aanmelden voor bezoek via: https://m3-zwijndrecht.mijnhuurprofiel.be/property/629987946143dd16564f0fe6

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2022

Staat:

nieuw

Oriëntatie tuin:

Noordwest

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Parking buiten:

2

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

73

Unieke code:

46021-G-OMV_2019011795/EP18299/A006/D01/SD001

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Christine D'Haenstraat 15 9111 Sint-Niklaas

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.