Te renoveren half open woning te Zwijndrecht Te renoveren half open woning te Zwijndrecht Te renoveren half open woning te Zwijndrecht Te renoveren half open woning te Zwijndrecht Te renoveren half open woning te Zwijndrecht Te renoveren half open woning te Zwijndrecht Te renoveren half open woning te Zwijndrecht Te renoveren half open woning te Zwijndrecht Te renoveren half open woning te Zwijndrecht Te renoveren half open woning te Zwijndrecht Te renoveren half open woning te Zwijndrecht Te renoveren half open woning te Zwijndrecht Te renoveren half open woning te Zwijndrecht Te renoveren half open woning te Zwijndrecht Te renoveren half open woning te Zwijndrecht Te renoveren half open woning te Zwijndrecht Te renoveren half open woning te Zwijndrecht

Te koopTe renoveren half open woning te Zwijndrecht

Beschrijving

Welkom in deze te renoveren woning in Zwijndrecht! Gelegen in de Molenstraat 46, biedt deze halfopen woning een unieke kans om jouw droomhuis te creëren. Met een renovatieverplichting is dit de perfecte gelegenheid om deze woning om te toveren tot een prachtige oase van rust en comfort, geheel naar eigen smaak en wens.

De locatie van de woning is perfect voor mensen die dicht bij de stad willen wonen zonder de drukte te ervaren. Door de nabijheid van de invalswegen naar Antwerpen, de tram en de park & ride parkeertoren ben je in slechts enkele minuten in het hart van de stad. Maar wanneer je thuiskomt, stap je binnen in een oase van rust en stilte.

De woning beschikt over een lichtrijke woonkamer, van waaruit je toegang hebt tot de keuken en badkamer. Zowel de badkamer als de keuken hebben een renovatie nodig. De keuken is ingericht met een gasfornuis, oven en dubbele wastafel. Via het schuifraam in de keuken heb je toegang tot de westelijk gelegen tuin, perfect voor ontspanning of gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie.

De eerste verdieping heeft twee ruime slaapkamers. En op de volgende verdieping is nog een derde ruime slaapkamer met een eigen badkamer, uitgerust met douche en wastafel.

De woning heeft ook nog een kelder voor extra opslagruimte.

Technisch:
EPC: 602 kWh/m2jaar, UC: 2816886
Renovatieverplichting van toepassing
G-score: A, P-score: A
(Wg, Vg, Gvv,Gmo, Gvkr)

Dit is een unieke kans om een woning te renoveren en om te toveren tot jouw droomhuis in een rustige omgeving, maar toch met alle gemakken van de stad binnen handbereik. Kom en bekijk deze woning nu voordat het te laat is!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

446

Bouwjaar:

1940

Renovatiejaar:

2012

Staat:

Te renoveren

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

136 m2

Oppervlakte perceel:

290 m2

Gevelbreedte:

5 m

Terreinbreedte:

5 m

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Keuken:

1

Kelder:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

602 kWh/m²

Unieke code:

20230221-0002816886-RES-1

Renovatieverplichting:

Ja

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Molenstraat 46 2070 Zwijndrecht

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.