Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin Ruime woning met grote tuin

Te koopRuime woning met grote tuin

Beschrijving

Welkom te Krijgsbaan 226, 2070 Zwijndrecht!
De woning is gelegen op een goede en bereikbare locatie vlakbij invalswegen richting Antwerpen, Sint-Niklaas en Beveren. De grote tuin met zicht op de velden is zeker een pluspunt.

Met wat liefde en een handige harry, kan je deze gelijkvloerse woning omtoveren naar een geweldige hedendaagse woning. Er zijn trouwens al enkele werken uitgevoerd. Zo is de keuken vernieuwd in 2013 en is er in 2021 een nieuwe boiler geplaatst.

We betreden de woning via de inkomhal aansluitend vinden we de woonkamer (36,7m2). De grote ramen zorgen voor een zee van licht. Het is hier gezellig vertoeven.
Aansluitend is er de gerenoveerde dovy-keuken (12,6m2) uit 2013. Er is ook een ruime veranda (35m2) waar je deze winter kan klinken op jouw nieuwe aankoop. De veranda geeft tevens uitzicht op de prachtig groene tuin van 580m2.

Verder vinden we 2 ruime slaapkamers (12,3m2 en 8,9m2) en de badkamer (10,8m2) met ligbad, lavabo en toilet.  De badkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer en de grootste slaapkamer.

Via de zoldertrap komen we uit op de ruime zolderverdieping. Deze kan je nog volledig zelf inrichten naar smaak. Wat dacht je van een extra slaapkamer met dressing? Of een mooie bureauruimte? Dit is allemaal nog mogelijk!

Extra:
Er is een droge kelder (ca 15 m2) aanwezig, ideaal om nog extra spullen op te bergen.  Hier vinden we ook de verwarmingsinstallatie

Technisch:
– EPC: 348 kWh/m2jaar, Label D
– Geen renovatieverplichting 
– G&P-score: A&A
– (Wglk, Vg, Gvv, Gmo, Gvkr)

Kom jij deze mooie woning nieuw leven inblazen? Maak snel je afspraak op 03 369 70 33.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Interactief vloerplan

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

1204

Bouwjaar:

1965

Renovatiejaar:

2013

Staat:

deels te renoveren

Oriëntatie tuin:

Oost

Bewoonbare oppervlakte:

215 m2

Oppervlakte perceel:

680 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Garage:

1

Veranda:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied met landelijk karakter

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Stookolie

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

348 kWh/m²

Unieke code:

20230404-0002857868-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Krijgsbaan 226 2070 Zwijndrecht

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.