Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder. Ruime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder.

Te koopRuime te renoveren woning met 4 slaapkamers en zolder.

Beschrijving

Welkom te Suikerdijkstraat 19, 2070 Zwijndrecht. Deze te renoveren woning bevindt zich vlakbij de tramhalte die je in no-time in het centrum van Antwerpen brengt. Ook de invalswegen liggen binnen handbereik.

Met wat liefde en een handige harry, kan je deze woning omtoveren naar een geweldige hedendaagse woning. 
We betreden de woning via de inkomhal aansluitend vinden we de traphal die ons naar de woonkamer en eetkamer brengt. Hier is het gezellig vertoeven en is er ruimte voor een grote eettafel. Aansluitend is er de charmante keuken met plaats voor een ontbijttafel.

Verder vinden we op het gelijkvloers nog een slaapkamer en de badkamer
Buiten vinden we nog een ruime stal met bovenverdieping. Er is een zonneterras aanwezig en achteraan bevindt zich grote bergruimte met ook weer een zolder. De achtergevel van deze bergruimte grenst aan Windeweeg.  Met het verkrijgen van een bouwtoelating, zou je hier een grote garage van kunnen maken.

Via de traphal komen we uit op de eerste verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers, 2 grote en een iets kleinere.
En wat met al je spullen die nog geen plaats hebben gevonden? Die kan je opbergen op de hele grote zolderruimte. Momenteel is deze nog via een uitschuiftrap te bereiken.  Als je hier een vaste trap zou voorzien, kan je op de zolder makkelijk nog eens 2 tot 3 slaapkamers inrichten.

Technisch:
– EPC: 668 kWh/m2jaar, Label F
– Renovatieverplichting van toepassing
– G&P-score: C&C
– (Wg, Vg, Gvv,Gmo,Gvkr)
Interesse? Maak snel je afspraak op 03 369 70 33.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

765

Bouwjaar:

1913

Renovatiejaar:

1974

Staat:

Te renoveren

Oriëntatie tuin:

Zuidwest

Bewoonbare oppervlakte:

160 m2

Oppervlakte perceel:

200 m2

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: C
G-score: C

Comfort

Verwarming:

Gaskachels

Beglazing:

Enkele beglazing

EPC:

668 kWh/m²

Unieke code:

20231023-0003021474-RES-1

Renovatieverplichting:

Ja

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Suikerdijkstraat 19 2070 Zwijndrecht

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.